Analsex

tips & sexleksaker för den första gången analt

Så funkar det

  • Avslappning
  • Förspel
  • Uttöjning
  • Glidgelé
  • Tålamod

Tajt, snuskigt, förbjudet?

Vad exakt är det som är så spännnade med analsex? Många par vill gärna prova på det men vågar inte riktigt. Men man ska veta att anus har många nervändar som gör den till en särskilt erogen zon och analsex är otroligt skönt för många.

Den viktigaste förutsättningen för att analsexet ska vara skönt är att man litar på varandra. Den perfekta förberedelsen är ANAL-LEKSAKER. De gör att musklerna slappnar av och gör att man är redo fast man ändå behåller kontrollen. Våga er på denna sorts sex och skaffa er de första analleksakerna för erotiska experiment.

Förresten: tack vare prostatan så njuter även killar av analsex och ett rollbyte kan vara ytterst upphetsande.

Förberedelser

För att kunna ohämmat av analsex så rekommenderar vi att man använder en analdusch att göra rent anus med. Ni bör också lägga fram ett par speciella konomer och ett anal-glidmedel. Om man vill kan man förbereda sig med små pluggar.

Avslappning & förspel

Slappna av! Unna er ett långt förspel inklusive en helkroppsmassage och en intensiv stimulation som gör att ni slappnar av och att ni får den riktiga stämningen.

Anusmassage & uttöjning

Även musklerna i anus måste töjas lätt och göras redo. Detta kan kräva lite tålamod, men det går väldigt bra med fingerleksaker för anusmassage och andra små anusleksaker. Även fingrar och tunga kan användas.

Sexleksaker för första gången analt

Som nybörjarleksaker ägnar sig böjliga anal-leksaker eller också analstavar och analkedjor som har olika stora kulor som sakta förs in en och en. Så kan ni avgöra hur långt ni vill gå.

Analleksaker för de som gillar att experimentera

Ni vet redan nu att ni vill prova analsex och vill inte hålla på med nybörjarleksaker? Då har vi lite leksaker för de mer avancerade…

Prostataleksaker & rollbyten

Även heterokillar kan få ännu mer intensiva orgasmer av att prostatan stimuleras. Dessutom kan det vara skönt att göra ett rollbyte och lämna över kontrollen till henne.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.