Onani

Tips & sexleksaker för ett skönt solo-sex

Anledningar för solo-sex

  • Avslappning för kropp & själ
  • Utsöndring av lyckohormoner
  • Självvalda orgasmer
  • Bättre kroppskänsla
  • Stärker hjärta & blodcirkulation

Onani gör sexlivet bättre.

Den som regelbundet onanerar lär känna sin kropp bättre och utvecklar ett bättre självförtroende samt individuella tekniker för att få en orgasm. Detta är faktorer som har ett bra inflytande på sexlivet och som kan ge intensiva, gemensamma orgasmer. Ta er lite tid för er själva så ni kan utforska er kropp och era lustpunkter.

"Och vet ni vad ni gillar så visa det för er partner." Sexologen Anja Drews

"Jag är en sådan fantastisk älskare eftersom jag dagligen tränar med mig själv." Woody Allen

Fingerlekar & minileksaker

Man ska inte glömma förspelet under onanin. Utforska er kropp sakta och njutningsfullt och upptäck de lustpunkterna som ni vill stimulera ända till orgasm.

Sexleksaker med sugkraft

Att kyssas kan man kanske inte när man är själv, men man kan i alla fall njuta av härliga, sugande känslor. På alla lustpunkter: bröstvårtor, ollon, klitoris, pung - kanske till och med samtidigt?

Praktkarlar för G-punkt & klitoris

Om man nu är singel eller gräsänka - leta upp era lustpunkter när ni är själva och när ni har hittat dem så visar ni dem för partnern.

Masturbatorer & hylsor

Burk, minifitta eller lösvagina - hur ni än kallar dem så ger masturbatorer en extra kick. Men även hylsor med struktur ger en extra stimulation om ni tar på dem på avigsidan.

Analpluggar & prostataleksaker

En mångsidig stimulation ökar chansen till orgasmer. Vid onanin kann man t ex använda en analplugg och speciella sexleksaker stimulerar mannens prostata.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.