womanizern hos ORION

Upplev intensiva luskänslor tack vare en enastående teknik

 • Beröringsfri stimulation av klitoris
 • Ingen vaneeffekt
 • Ingen överstimulation
 • Multipla orgasmer möjliga
 • Laddas upp med USB

Alla womanizer-modellerna

Womanizern har blivit känd som "Orgasmvidundret" för kvinnor - och detta inte bara sådär! Det finns ingen jämförbar stimulationsapparat som uteslutande arbetar med pulserande tryckvågor och som möjliggör multipla orgasmer utan beröring. Womanizern är varken en dildo eller en vibrator, den arbetar uteslutande med pulserande tryckvågor utan att beröra klitoris. Och just detta gör den så unik och oemotståndlig. Uthållighet, känsla och design - ORION har tagit sig en närmare titt på de olika womanizer-modellerna. Utförliga tabeller, videoförklaringar och omfattande beskrivningar av alla enskilda modeller - detta är en womanizer-jämförelse som inte lämnar några frågor obesvarade. Naturligtvis får du också reda på hemligheten som ligger bakom den unika "Pleasure Air-teknologin"!

För tillfället finns det 7 olika womanizer-modeller i olika designs. Alla apparater har en enastående Pleasure Air-teknologi som framkallar lätta till intensiva sugimpulser och kvinnor känner en intensiv stimulation. Dessutom har alla womanizer-modeller en ljuseffekt och en USB-laddningsanslutning. Här nedan presenterar vi varje enskild apparat i detalj.

Den lilla: womanizer Starlet

womanizer Starlet lovar dig en intensiv stimulation när du är på resande fot. Lättviktaren är med de 8,5 cm den minsta apparaten i womanizer-serien och passar i varje handväska. Med womanizer Starlet får man även njutningen av den enastående Pleasure Air-teknologin även om man är ute på tur. De pulserande tryckvågorna stimulerar klitoris utan att beröra den. womanizer Starlet har även påsatser som kan bytas ut samt fyra intensitetssteg som enkelt regleras via en knapp. Hela 30 minuter skämmer womanizer Starlet bort klitorisen och ger många kvinnor intensiva orgasmer. Är batteriet tomt tar det bara en halvtimme innan den är redo igen. womanizer Starlet är i en elegant design och finns i tre olika färger.

699 SEK

Den unika: womanizer Inside Out

womanizer Inside Out är den första womanizern som kombinerar den beröringsfria stimulationen av klitoris med en vaginal stimulation. Den övre delen av womanizer Inside Out stimulerar klitoris med 12 pulserande intensitetssteg. Tack vare den patenterade Pleasure Air-teknologin så blir det en helt beröringsfri stimulation. Den nedre delen av womanizer Inside Out består av en flexibel vibrator. Med totalt 12 vibrationssteg masserar den skickligt G-punkten. De olika vibrationssorterna styrs separat från varandra. Denna kombination av beröringsfri klitorisstimulation och G-punkts-massage är unik och gör att kvinnor kan uppleva väldigt intensiva orgasmer. Efter uppladdningen ger womanizer Inside Out en hela två timmars njutning. Den är vattentät och kan därför användas i duschen eller i badkaret. Pulsatorhuvudet på womanizer Inside Out kan bytas ut. womanizer Inside Out är i elegant svart och har ädla, guldfärgade detaljer. Den förvaras i en tillhörande förvaringspåse.

1.849 SEK

womanizern för resan: womanizer 2GO

womanizer 2GO, den nyaste modellen från womanizer-familjen, är i en ovanlig lipstick-design. Du kan ta med den överallt, det är ingen som kommer att ana att du har en sexleksak i väskan. Till skillnad mot de andra modellerna så har womanizer 2GO en påsats som skyddar orgasmvidundrets stimulationshuvud. En ytterligare highlight: womanizer 2GO är helt vattentät! Du kan alltså använda den i badkaret eller under duschen och njuta av den innovativa Pleasure Air-teknologin. Med de 6 intensitetsstegen finjusterar du sugimpulsernas styrka. Denna modellen levereras med 2 olika påsatser så att du hittar den perfekta passformen. Med en användningstid på 4 timmar ger womanizer 2GO många intensiva och sköna stunder - hemma eller på resan!

 • Pleasure Air-teknologi
 • 6 intenstitetssteg
 • Viskande tyst modus
 • Vattentät
 • Olika stimulationspåsatser (även XL-påsats)
 • 4 timmars användning vid mellansteget
 • USB-laddning
1.599 SEK

1.199 SEK

Introduktionsprodukten: womanizer Pro40

womanizer Pro40 är den perfekta introduktionsmodellen i womanizer-serien för kvinnor som är nya inom området sexleksaker. womanizer Pro40 har 6 intensitetssteg allt mellan väldigt svaga till starkare sugimpulser. Intensitesstegen kan ni reglera med hjälp av två knappar. I viskande modus är sugimpulserna något svagare, men i denna modus kan ni använda er Pro40 diskret överallt. womanizer-apparaterna är så små att de passar i varje handväska. Om ni känner lust och ni vill ta ett litet break i vardagen så gör ni det helt utan att någon märker det. Så att womanizer Pro40 alltid sitter bra på klitoris så levereras den med olika stimulationspåsatser (även en XL-påsats). En absolut highlight för denna womanizermodellen är att den är vattentät. Det är alltså inga problem att uppleva intensiva stimulationer under duschen eller i badkaret. Batteriet måste laddas upp igen efter 2 timmars användning vid mellansteget.

 • Pleasure Air-teknologi
 • 6 intenstitetssteg
 • Viskande tyst modus
 • Vattentät
 • Ljuseffekt i mörkret
 • Olika stimulationspåsatser (även XL-påsats)
 • 2 timmars användning vid mellansteget
 • USB-laddning

Den kompakta: womanizer W500 Pro

womanizer W500 är en riktig lättviktare med sin vikt på 128 gram. Detta betyder dock inte att den är sämre när det gäller funktioner och stimulation. womanizer W500 Pro har regulärt 12 intensitetssteg och även en viskande tyst modus. Precis som Pro40 levereras även womanizer W500 med utbytbara stimulationspåsatser (även en XL-påsats) och vissa modeller är vattentäta. En highlight för womanizer W500 Pro är den snygga designen med Swarovskistenar på insidan. Med den abstrakta designen och de ädla färgerna ser den nästan ut som ett litet konstobjekt. Batteriet måste laddas upp igen efter 4 timmars användning vid mellansteget.

 • Pleasure Air-teknologi
 • 12 intenstitetssteg
 • Väger bara 128 g
 • Viskande tyst modus
 • Vissa modeller är vattentäta
 • Ljuseffekt i mörkret
 • Olika stimulationspåsatser (även XL-påsats)
 • 4 timmars användning vid mellansteget
 • USB-laddning

1.849 SEK

womanizer W500 Pro finns i många färgvarianter och special editions:

Den flexibla: stimulatorn womanizer +Size

Stimulatorn womanizer +Size är för tillfället den största womanizer-apparaten. Det långa handtaget möjliggör många olika ställningar. Även knapparna är mycket större hos denna womanizer stimulationsapparat. De 12 intensitetsstegen är lättare att reglera. Även +Size modellen har en viskande tyst modus och som vi känner till från de andra womanizer-modellerna så har även +Size womanizer-modellen olika stimulationspåsatser (även en XL-påsats) som ni kan välja mellan. womanizer +Size är vattentät, precis som Pro40 och W500, och ger er en underbart skön orgasm under duschen eller i badkaret. Batteriet hos womanizer +Size håller i 4 timmar.

 • Pleasure Air-teknologi
 • 12 intenstitetssteg
 • Viskande tyst modus
 • Största womanizer-modellen
 • Vattentät
 • Ljuseffekt i mörkret
 • Olika stimulationspåsatser (även XL-påsats)
 • 4 timmars användning
 • USB-laddning

1.849 SEK

Översikt på alla womanizer-modellerna

Feature InsideOut Starlet 2GO Pro40
Utsåld
W500 Pro +Size W100 Swarovski
Beröringsfri stimulation av klitoris
Multipla orgasmer är möjliga
Intenstitetssteg 12 4 6 6 12 12 5
Viskande tyst modus 42 dB
Uppladdningsbart batteri, USB laddning
Stimulationspåsatsen kan bytas ut
XL stimulationspåsats
100% vattentät
Med äkta Swarovskistenar
Storlek 19,2 cm 8,5 cm 13 cm 16 cm 12,5 cm 21,5 cm 16 cm

Användning och tillbehör

Pleasure Air-teknologin är en helt ny sorts stimulationsteknologi. Klitoris stimuleras av tryckvågor utan att bli berörd. womanizerns öppning läggs direkt på klitoris och påsatsen måste omsluta klitoris komplett så att det bildas ett vacuum när man sätter igång apparaten. Till en början kan ni testa de olika storlekarna på påsatserna. Sitter påsatsen perfekt så sätter ni igång apparaten. På apparatens knappar väljer ni stimulationssteget. Har ni satt igång ett för kraftigt steg så kan ni stänga av womanizern direkt. Ett litet tips: ni bör använda ett vattenbaserat glidmedel ihop med womanizern. Då kan ni röra den lite upp och neråt på klitoris och ni känner då orgasmen mycket starkare.

Efter användningen tar ni bort silikonpåsatsen och gör rent den med vatten och ett rengöringsmedel just för sexleksaker. De vattentäta apparaterna kan tvättas av under rinnande vatten. De andra apparaterna görs rent med en fuktig trasa. Skulle ni vilja byta ut påsatsen efter en tid så är det inga problem, passande reservpåsatser kan köpas separat. Även en passande neccessär kan köpas separat.

Vanliga frågor

Vilka fördelar har womanizer Pro jämfört med en vanlig vibrator?

Skillnaden mellan womanizer Pro och en vibrator är på vilket vis de stimulerar. womanizer Pro arbetar inte med vibrationer utan med pulserande tryckvågor. Till skillnad mot en vibrator är en beröringsfri, intensive stimulation möjlig. womanizer Pro stimulerar klitoris och därför ger den er snabbare och mer intensiva orgasmer – till och med multipla orgasmer är möjliga eftersom det inte uppstår någon överstimulation.

Är womanizern vattentät och kan jag använda den i badkaret?

Det beror på vilken modell det är. Apparaterna Pro40, vissa av färgvarianterna av W500 och womanizer +Size är vattentäta och kan användas utan problem under duschen eller i badkaret.

Är womanizern är ägnad för kvinnor som har svårt att få orgasm?

Ett klart ja. Tack vare den direkta stimulationen och de olika påsatserna är det enklare för kvinnor att få orgasm, även för de kvinnor som aldrig annars får orgasm. I en användningsundersökning med 60 kvinnor fick över 50% en orgasm inom kortare än 1 minut. 76% av kvinnorna beskrev orgasmen som „väldigt kraftig“. 73% av kvinnorna fick multipla orgasmer.>

Jag är nybörjare inom sexleksaker – är womanizern något för mig?

Ja. womanizern ägnar sig för alla kvinnor. Tack vare att den har så många olika intensitetssteg så kan även nybörjare tillbringa underbara stunder med womanizern. Med tiden kan ni öka impulsernas intensitet.

Kan jag använda womanizern ihop med min partner?

womanizern är inte bara tänkt för de sköna, ensamma stunderna. Erfarenheterna har visat att det snarare är tvärtemot – womanizern berikar sexlivet med partnern. Ni får helt andra möjligheter och även under ställningar som annars partnern står i fokus kan womanizern vara det rätta för absolut upphetsande stunder.

Varför lyser womanizern i rött ibland och grönt ibland?

Apparaten lyser i grönt: batteriet är uppladdat
Apparaten lyser i rött: apparaten är redo att användas
Apparaten blinkar grönt: laddar batteriet
Apparaten blinkar rött: batteriet nästan tomt, ladda apparaten

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.