5 grunder för sexiga underkläder

  • Variation i samlivet
  • Stärka förhållandet
  • Förförelse
  • Ökat självförtroende
  • Visa din charm

Variation i samlivet

Sexiga underkläder gör att man lägger märke till en redan känd kropp på ett helt nytt sätt. Lossar man på snörbingen och öppnar hakarna så upptäcker man helt nya sätt att skämma bort varandra på. Det pirrar ordentligt och ger variation i samlivet.

Stärka förhållandet

Kroppslig närhet stärker relationen och gör förhållandet intensivt. Den som vågar presentera sig för partnern i sexiga underkläder visar självförtroende. Utforskar man varandras kroppar lär man känna varandra mer intimt. Man öppnar sig för den andra och tar reda på vad partnern tycker om när det gäller erotik.

Förförelse

Det finns nog inget som tydligare säger: ''Jag vill ha dig! NU!'' som läckra underkläder. Dock behöver det inte alltid vara ett komplett set - ibland räcker det med en provocerande string eller ett extravagant nätplagg. Så klä dig i höfthållare och annat och låt det bli oförglömlig överraskning.

Ökat självförtroende

I sexiga underkläder känner man sig mer attraktiv och självsäker. Och inte bara när det gäller att förföra partnern. Även som en liten hemlighet under vardagskläderna ger sexiga underkläder ett sensuellt självfötroende och en erotisk utstrålning.

Visa din charm

Beroende på hur de sexiga underkläderna är skurna så framhäver de vissa kroppspartier och fuskar ibland till det på ett eller annat ställe. Lyft, forma, dölj - Push'n'Pimp gör det möjligt att presentera sig på bästa sätt.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.