Sexleksaker passande till ditt stjärntecken

Erotiskt horoskop

Erotiskt horoskop

Stjärn-astrologen Antonia Langsdorf har gjort ett litet erotiskt horoskop särskilt för våra ORION-kunder. Med de passande sexleksakerna blir 2018 garanterat en erotisk highlight.

Stenbockar 22 december till 20 januari

Stenbockar är väldigt intresserade i att experimentera med erotik - dock har de ofta inte så mycket tid för det. Det kosmiska erotikstipset 2018: att besöka erotiska fester gemensamt med partnern. Då är säkert alla jobbets plikter snabbt glömda!

Vattumannen 21 januari till 19 februari

2018 blir ett erotiskt och spännande år för vattumannen. Dock skulle lite egoism vara roligare för båda sidor. Det kosmiska erotiktipset 2018: Prova något nytt: lätta rapp med en piska kan t ex öka lusten!

Fiskarna 20 februari till 20 mars

Nästa år blir romantiskt för fiskarna. Din kropp signaliserar erotik. Det kosmiska erotiktipset 2018: en erotisk massage som når från topp till tå. En sensuell olja gör det ännu skönare.

Väduren 21 mars till 20 april

2018 blir det många erotiska äventyr för väduren. Din outtröttliga fantasi ger dig många intressanta idéer. Det kosmiska erotiktipset 2018: Hur skulle det vara med en trekant? Till en början kan man ju också använda en dubbelvibrator, eller hur?

Oxen 21 april till 20 maj

Oxen tar alla tillfällen i akt - just i början av året tar han alla tillfällen att få lite lust och sensualitet. Det kosmiska erotiktipset 2018: Hur skulle det vara med en afrodiserande middag? Det slutar säkert spännande!

Tvillingarna 21 maj till 21 juni

Nästa år bör tvillingarna låta fantasin flöda och helt enkelt prova något nytt. Det kosmiska erotiktipset 2018: Hur vore det med lite bondagelekar? Att njuta till fullo eller binda fast partnern och skämma bort.

Kräftan 22 juni till 22 juli

Nästa år är kräftan mycket upptagen, därför bör man planera in de erotiska ögonblicken noga. Det kosmiska erotiktipset 2018: med en ögonbindel kan man upptäcka sensualitet på ett annat sätt.

Lejonet 23 juli till 23 augusti

2018 kann det uppstå en del bråk. I sådana fall kann sex lösa spänningar. Singlar hittar mer något mer varaktigt i slutet av året. Det kosmiska erotiktipset 2018: sexiga underkläder gör att kroppen ser ännu hetare ut.

Jungfrun 24 augusti till 23 september

Singel-jungfruar kan vänta sig nya äventyr i mars och april. Jungfruar i förhållanden har underbara erotiska ögonblick i nästa år - under sommaren bör de dock ta sig mer tid för partnern. Det kosmiska erotiktipset 2018: Hur vore det med rollekar?

Vågen 24 september till 23 oktober

2018 bör personer i vågens tecken vara lite mer egoistiska - speciellt när det gäller samlivet. Bäst blir det om man kann tala öppet om sina önskningar. Det kosmiska erotiktipset 2018: erotiska böcker är helt rätt för fantasifulla vågar.

Skorpionen 24 oktober till 22 november

Skorpionen kommer att erövra samtliga hjärtan nästa år. Den som är i ett fast förhållande ser till att det blir variation på kärlekslivet. Det kosmiska erotiktipset 2018: Att bindas och att bli bunden är det som gäller nästa år.

Skytten 23 november till 21 december

Skytten bör lägga undan sin återhållsamhet nästa år och följa lusten. 2018 väntar många erotiska äventyr på honom. Det kosmiska erotiktipset 2018: Dirty Talk är det som eggar upp under den andra årshalvan.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.