Sexleksaker passande till ditt stjärntecken

Erotiskt horoskop

Erotiskt horoskop

Stjärn-astrologen Antonia Langsdorf har gjort ett litet erotiskt horoskop särskilt för våra ORION-kunder. Med de passande sexleksakerna blir 2019 garanterat en erotisk highlight.

Stenbockar 22 december till 20 januari

Det krävs av dig att du tar av din styva korsett (om den inte tjänar till förförelse förstås) och utöka ditt erotiska intresseområde. Från och med mars månad finns det många möjligheter som ger variation i sexlivet. Som singel kann du ofta känna dig som elektrifierad av en person och du har ofta själv en utstrålning som signaliserar: jag är öppen för kärlek, men jag är inte helt desperat! Flirt-sommaren börjar redan i maj. Är du i ett förhållande så kommer du i en mer stabil fas och du kan spontant ägna dig åt din njutning istället för alla plikter. Vid årets slut överraskar du med en våghalsig inställning! Det kosmiska erotiktipset 2019: Led och följ. Ibland är det du som är regissören och bestämmer, ibland är det din älskling som får ge dig en roll. Lek dina erotiska fantasier. Och glöm inte: allt det som är kul är tillåtet!

Vattumannen 21 januari till 19 februari

Du försöker att få så mycket det bara går och detta gäller även sexuellt (som är din specialitet). Att det ofta blir problem med husfriden bryr du dig inte mycket om. Och eftersom frirum och heta eskapader betyder så mycket för dig så kann underkastelse vara din bästa utmaning. Huvudsaken är att du känner lite motstånd! För singlar finns det knappt gränser - i juni och augusti stiger flirtbarometern med nya spännande bekantskaper. Är du en vattuman i förhållande behöver du mer tid för dig själv och att hitta den rätta balansen är inte lätt. Du visar dock en välvilja i framförallt april och juni. Låt det vara lugnt i september - konflikter hotar. Det kosmiska erotiktipset 2019: en väldigt speciell, exklusiv omgivning. Det kan vara en fin klubb, eller du unnar dig en skön natt på ett exklusivt hotell. Även fina sängkläder av satin på naken hud och olika sexleksaker i sovsrummet tjänar samma syfte.

Fiskarna 20 februari till 20 mars

Du har lust att vara lite modig och gå åt ett helt annat håll? Detta kan utveckla en ovanlig sexuell aptit! Som en fisk, år 2019, kommer du först och främst att följa din längtan och uppleva nya, heta sidor hos dig. Allt man tycker om är tillåtet. I augusti/september blir det spännande för de förälskade och de som vill bli det. Det visar sig snabbt vilka förhållanden och kontakter som är värda att fördjupa. Upptagna fiskar har tid för ömhet i maj och juni, det smids planer för framtida hem eller resor. Singelfiskar får fart på flirthumöret i juni och i juli har du stora chanser att förälska dig. Du kanske inte är typen som går ut och festar men det är viktigt att komma ut och träffa folk! Det kosmiska erotiktipset 2019: vattenlekar! Som förspel kan ni bada tillsammans, i havet eller i ett äventyrsbad. Det finns annars erotikfester med pool eller bastu. Om ni hellre är på tu man hand: unna er ett hotellrum med bubbelpool och njut av "wet and wild"!

Väduren 21 mars till 20 april

Väduren vill ut på stora äventyr under år 2019 och Kosmos ger dig äventyr i överflöd! Särkilt i januari/februari är allt möjligt – allt från en ny kärlek som överträffar alla förväntningar till chanser att peppa upp redan befintliga förhållanden. Är du singel så upplever du en het flirt-augusti med en väldigt erotisk utstrålning och i september/oktober tvekar du heller inte när du är på jakt efter önskat objekt. Du är dock kräsen, men det är ju bara bra! Himmelska höjdpunkter har du att vänta dig. Även om ni måste göra kompromisser så att det blir spänning i kärlekslivet så lönar det sig verkligen i november/december. Det kosmiska erotiktipset 2019: Du gillar spänning. En exotisk rekvisita eller ett besök i en orientalisk bar ger dig den rätta stämningen och gör att erotiska drömmar uppstår. Något som också tänder: sexiga underkläder med animalprints!

Oxen 21 april till 20 maj

Många oxar visar år 2019 att de är ovanligt villiga att experimentera. Man reder ut ett och annat och det är något som är bra för både förhållandet och sexlivet. Och det bästa av allt: Du ger inte upp din lojalitet och stabilitet, erotiken skulle dock gärna få vara mer varierad och spännande. Är du singel så förtrollar du med en sexig aura i maj/juni och det skulle till och med kunna bli mer av en lång vänskap. Augusti och september är de hetaste månaderna där alla sensuella nerver stimuleras. Under denna tid kan även par njuta av en enorm passion – och 2019 är året där er kärlek tas till nästa level! Stjärnorna lovar romantiska stunder för alla oxar – framförallt om du hittat din själsfrände. Det kosmiska erotiktipset 2019: Sex-teater ger ett härligt pirr i sängen. Välj en roll som du trivs i och känner dig sexig i. En erotisk kick som heter duga!

Tvillingarna 21 maj till 21 juni

2019 kan ge tvillingarna många nya möten och ge både de som är i ett förhållanden och singlar större öppenhet. Erotiskt sett betyder detta: det blir roligare, mer spännande och mer entusiastiskt! Den som är på jakt efter en partner är ofta beredd att vara med på ett erotiskt äventyr. Det kan förresten ofta ske på resor. Det kan potentiellt bli ett mycket rörligt år där du är mycket efterfrågad! Men Kosmos har även ett par kärleksförvirringar till dig. Därför är det klokt att testa nya kandidater och se vad det är de egentligen har i åtanke. Den som är i ett fast förhållande bör ägna sig åt privatlivet i augusti/september för att stabilisera kärleken innan de erotiska njutningarna går vidare i rasande fart till hösten. Är du singel har du de bästa chanserna i höst. Det kosmiska erotiktipset 2019: träna upp din hängivenhet och låt dig domineras av partnern – mjukt eller hårt, helt efter din egen smak. Viktigt är dock att du stänger av tankarna.

Kräftan 22 juni till 22 juli

Det nya året lovar oanade vändningar på ett bra sätt! Visst, du vill säkert ha ett varaktigt förhållande även i fortsättningen, men du ökar gärna på tempot och är redo för överraskningar. I februari kan det vara dags och i oktober kommer även blyga singlar ut ur deras skal och visar sig i flirtstämning. Det kan snabbt gnistra till. OBS: detta är den bästa tiden för att påbörja ett riktigt förhållande! De som redan är i ett förhållande har möjlighet att leva ut deras lekdrift och de bör säga vad de önskar sig. Detta är också ett bra sätt att förhindra att tristessen kommer smygande. Det kosmiska erotiktipset 2019: Förväntan! Visa att du är redo för en erotisk njutning som inte uppfylls direkt och njut gemensamt av spänningen som byggs upp. Gå till exempel ut och ät med din älskling och låt honom eller henne veta att du inte har något under.

Lejonet 23 juli till 23 augusti

Förhoppningsvis är du redo, 2019 kommer nämligen stjärnorna hetta upp ditt kärleksliv rejält och det blir nya, erotiska dimensioner som måste utforskas. Den som är singel drar fördel av ett bra självförtroende, vilket är väldigt attraktivt. Hetaste kontakt- och flirttiderna: januari och november. Från och med mars ökar attraktionen till främmande personer. Om du gillar icke-bindande dejter utan några speciella förväntningar så bör du bli aktiv särskilt i juli/augusti. De som är i ett förhållande bör hålla januari/februari fria för gemensamma aktiviteter. I oktober kan ni se till att reda ut oklarheter och tala med varandra – även om era sexfantasier. På så vis hittar ni ett djup och förtroende i förhållandet. Det kosmiska erotiktipset 2019: den medfödda ledarinstinkten kommer fram och vill levas ut på ett lekfullt sätt. Lek domina och skapa scenarier för dig och din kärlekspartner!

Jungfrun 24 augusti till 23 september

För upptagna jungfruar kan detta år bli ett år med stor, privat lycka med många entusiastiska, rörande och intima stunder. I februari är ni där för varandra och svävar uppe i sjunde himlen – kanske till och med inklusive tillökning i familjen? I april är nya intryck utifrån välkomna. Om du är singel tycker du kanske det är lite svårt att känna dig sexig, men till våren har du verkligen lust att gå ut på jakt. Det bästa spar Kosmos till slutet: en extra portion passion för alla jungfruar i december! Det kosmiska erotiktipset 2019: Överraskningar! Lämna det bekväma och se till att det blir variation – vad sägs om en spontan snabbis på köksbordet? Eller planera en förförelse på ett tomt gym efter jobbet! Det får gå riktigt vilt till, så länge du litar på din partner är det ingen fara!

Vågen 24 september till 23 oktober

2019 handlar det om lättsamhet och erotisk öppenhet för alla vågar. Det är inte svårt att få nya kontakter: Håll ögonen öppna! Mars månad ger lustfyllda möten som snabbt kan leda till ett förhållande och april ser också bra ut: som singel vet du vad du vill, nämligen ge dig på det okända och våga ett litet äventyr! Medan de som är i ett förhållande mestadals stannar i lugna farvatten kan du visa din lite mer snuskiga sida i vår. Till en början av året kan det bli problematiskt och stjärnorna råder: har luften gått ur det hela eller går ni varandra bara på nerverna så håll avstånd. Det kanske är så illa att det kanske är bättre att separera? Lätt är det inte men chanserna är stora att du redan i juni träffar någon som passar dig bättre! Det kosmiska erotiktipset 2019: erotiska temafester med din älskling eller erotiska vänner. Det roliga börjar redan när ni klär er och ni kommer snabbt att glömma alla vardagsproblem!

Skorpionen 24 oktober till 22 november

Det är dags för en förändring i förhållandet, och detta inkluderar inte bara kriterierna för ditt parnerval, utan det gäller även det du gillar i erotiken. Du är charmig och spontan och lindar gärna någon runt ditt lillfinger. När du fångat någon visar du en helt annan sida! Du tolererar inga restriktioner. Om du är singel så har du från och mars chans till oväntade erotiska upplevelser och även i april har du stora framgångschanser när det gäller flirtandet. Visst är det kul, men tänk även på empatin. Skorpioner som är i ett fast förhållande bör tänka på att stärka och utöka den gemensamma grunden. Detta är en bra plan, om du är öppen för nya idéer och kanske skapar lite fritt utrymme i april/maj. Det kosmiska erotikstipset 2019: mentalism. „Läs“ hans tankar och tala ut vad han görna skulle vilja göra med dig – och sedan måste han förverkliga det! De nödvändiga leksakerna – handklovar, vibrator, vibratorset – har du naturligtvis redan lagt fram! En mjuk fas har du i maj och juni: berätta erotiska berättelser för varandra medan ni rör och smeker varandra.

Skytten 23 november till 21 december

2019 är du en riktig turgubbe i kärlek, om man får tro stjärnorna. Och faktum är att många önskningar kan gå i uppfyllelse – och kanske är det så att ditt hjärta inte tillhör bara en person? Januari, april samt juni/juli ger en obromsad passion. Men låt dig inte luras och red ut fakta innan du entusiasmen bryter ut. Skyttar som är singlar har ett fritt utval och flirtar så det står härliga till. Redan i början av året är du redo för alla möjliga saker och i april/maj erövrar du flitigt. Det är möjligt att du stannar hos den personen du började året med! Är du i ett förhållande märker du framförallt i april och juni om du är nöjd med sexlivet och om dina intima behov uppfylls. Du vill ha och förtjänar det bästa, här finns inga kompromisser. Det kosmiska erotiktipset 2019: blind dates. Kom på saker ni vill göra och berätta inte för den andre personen vad det är ni ska göra. Finns det kanske en swingerklubb i närheten? Eller gå till en burlesque-show. Eller vad sägs om en champagnefest? Huvudsaken är att det är erotiskt!

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.