Prostatan

den manliga Lustpunkten

Därför

  • erektionen kommer fortare
  • hårdare erektion
  • ståndet hålls längre
  • kort stimulationstid (snabbis-modus!)
  • intensivare orgasm

fungerar det

Penisen betraktas fortfarande som mannens mest erogena zon. Men nu är det dock känt att en speciell lustpunkt i den manliga kroppen kan ge orgasmer som upplevs som mycket mer intensiva än en vanlig orgasm. Vi talar om prostatan, även kallad P-punkten.

Tyvärr får denna lustgivande kroppsdel på tok för lite uppmärksamhet. Men med lite skicklighet och de riktiga hjälpmedlen är det inga problem att skämma bort denna lilla körtel - till exempel genom en prostata-massage. För i stort sett är prostatan som en mannens G-punkt och den kan peppa upp samlivet rejält.

Läge

Prostata-körteln är stor som en valnöt och ligger som en ring runt urinblåsans inre ände.

yttre prostata-massage

Vägbeskrivning för yttre stimulation

Direkt bakom pungen, mot anusöppningen, befinner det sig ett litet, mest hårlöst, lite mjukare område med en diameter på ca. 2 cm - under detta område ligger prostatan.

Eftersom denna känsliga punkt befinner sig inne i kroppen så krävs det lite mer tryck för att stimulera P-punkten utifrån. Vibrationerna går till penisroten och fördubblar njutningen.

inre prostata-massage

Vägbeskrivning för inre stimulation

Prostatan befinner sig ca. 5-7 cm i anusöppningens inre mot bukväggen. Känner man efter känner man en lätt upphöjning och vävnaden känns lite svampig. En sak är säker: har man hittat punkten så känner man det ;-)

För att hitta den lite dolta punkten är en böjd leksak med anatomiskt korrekta krökningar det bästa valet - eller helt enkelt flexibla sexleksaker.

Tillbehör

Men före njutningen kommer förberedelsen

urinblåsan bör vara tom eftersom stimulation kan ge en känsla av att du måste kissa - har du en tom urinblåsa kan man slappna av och ignorera detta. Den som vill skämmas bort oralt bör göra en tarmspolning innan. Eftersom tarmen inte producerar någon egen fuktighet är det en bra idé att använda ett glidmedel som är vattenbaserat.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.