& män
Orgasmknep för KVINNOR

Så kommer ni lätt

Tips från sexologen

 • att lära känna sig själv
 • träna upp bäckenbotten
 • förför med öga & näsa
 • värme för lustregionen
 • känn er sexiga

Så kommer ni lätt

Man hör hela tiden talas om multipla, kvinnliga orgasmer och kvinnornas nyupptäckta förmåga att ejakulera - även kallat att squirta. Men med all entusiasm för den kvinnliga orgasmen så kvarstår det faktum att det fortfarande är ett problem för många kvinnor att överhuvudtaget komma. Detta kan vi naturligtvis inte acceptera och har ställt samman proffstips, information och tips på sexleksaker som ökar er orgasmförmåga, orgasmsannolikheten och kvaliteten på era framtida orgasmen.

Detta kan kvinnor göra själva

 • utforska sig själva
 • onani och regelbundna orgasmer ökar chansen att få orgam
 • träna upp de intima musklerna

Detta kan män göra

 • dra ut på förspelet och göra det fantasifullt
 • oralsex & kreativt fingrande
 • ta sig tid & inte sätta press
Lustpunkter

Avslappning & förberedelse

Stress och ständig press är en fiende till den kvinnliga orgasmen. Alltså ta er tid och unna er lite avslappning innan samlaget för att få den riktiga stämningen. Sexiga underkläder gör att ni känner er sexiga och kärlekskulor tränar upp era intima muskler och är dessutom det perfekta förspelet.

Förspel Förspel Förspel

Vi kan inte säga det tillräckligt ofta: förspelet är ett måste för att kvinnan ska få den rätta driftstemperaturen. Låt fantasin flöda, var kreativa men framförallt: Ta er ordentligt med tid och se till att hon får den rätta stimulationen.

Orgasmvidundret Womanizer

Denna påläggningsvibrator som arbetar med beröringsfri stimulation är en revolution för sexleksaksvärlden. Uppfinnaren Michael Lehnke talar till och med om en orgasmgaranti. Skaffa er Womanizern och prova denna nya sorts stimulation. Här finns all information om Womanizern »

Leksaker för klitoris & U-punkt

De flesta kvinnor får lättare en klitoral orgasm än en vaginal och vi har de bästa sexleksakerna till att uppleva intensiva orgasmer på detta vis.

Leksaker speciellt för G-punkten

Bege er på jakt efter denna "gudomliga" punkt - G-punkten. Med flexibla, lätt böjda eller speciella G-punkts-leksaker är skattjakten säkert framgångsrik.

Par-produkter för mer intensiva, kvinnliga orgasmer

Se till att sexleksaker blir en del av leken - HON stimuleras intensivt och gemensamt kan man upptäcka nya vägar till orgasmen. På så vis är båda två mer avslappnande under samlaget och kan kanske få orgasm samtidigt.

Multipel stimulation

Ägna er inte bara åt en punkt, utan se till att det blir en dubbel stimulation. Den som vill testa det något helt speciellt skaffar sig sexleksaker som kan skämma bort 3 lustpunkter samtidigt.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.