Nya sexleksaker och erotiska trender för 2020

text('content.ad.title')

Erotiska trender för kvinnor

Kolla in de nya leksakerna som skämmer bort din klitoris eller som ger dig den rätta kicken med nya, kroppsnära designs.

Erotiska trender för par

Unna er ett par tekniska prylar som gör ert sexliv ännu mer spännande.

Erotiska trender för män

Masturbation 2.0 - ett enkelt handarbete kan vi nu glömma! Dessa masturbatorer har funktioner som du bara inte ska missa…

Ett nytt år, nya sexleksaker: de erotiska trenderna och nyheterna för 2020

2020 betyder inte bara att vi kommer in i ett nytt årtionde, utan att vi även kann njuta av en massa nya sexleksaker har en erotiserande, tillfredsställande och orgasmgynnande effekt på både män, kvinnor och par. Diverse erotiska trender och nyheter har fört till en utveckling av innovativa sexleksaker som berikar ert sexliv. Vissa av nyheterna är speciellt genomtänkta, andra är fullproppade med modern teknik. Men en sak har de gemensamt: de skapar mer njutning och variation i sexlivet. Vi presenterar de erotiska trenderna och de nyaste sexleksakerna för året 2020.

En stor njutning tack vare geniala funktioner

Klassiska dildos, vibratorer och masturbatorer fungerar bra som solotoys men kan även berika sexlivet ihop. Fler och fler par letar dock efter speciella leksaker som har utvecklats just till detta ändamål. Att berika sexlivet och att göra samlaget till en erotisk upplevelse fylld med variation och orgasmer. Därför finns det nu fler och fler leksaker som just uppfyller dessa önskemål. Penishylsan "Vibrating Cock" är till exempel en vibrerande penisring, pungring och klitorisstimulator i en. Trä på den och ni kommer att uppleva en helt ny level på samlaget. Vibratorn "Siime" går i en helt annan riktning: vid första synen ser den ut som en klassisk vibrator men den är utrustad med en liten kamera samt LED-belysning. Nu kan par göra speciella bilder av samlaget - eller så kan kvinnan skicka bilder och filmer till mannen...

Innovativa kvinnoleksaker som anpassar sig efter kroppen

Man ser helt klart en tydlig trend när det gäller nya sexleksaker för kvinnor. Efter Womanizerns jättesuccé är det nu lite som påminner om klassiska formade dildos och vibratorer utan nu handlar det mer om konstnärers verk! Dessutom blir funktionerna och användningsområdena ovanligare och mer mångsidiga. "Focus Sonic Vibrator" är till exempel formad som en tår och spetsen stimulerar klitoris, G-punkten och andra erogena zoner med 31.000 högfrekventa vibrationer. Vibrokudden "Vibe Pad" är en liten kudde med två upphöjningar som kvinnan kan sätta sig på för att stimulera vagina och anus samtidigt - så fort man har satt sig på den kan njutningen börja. Påläggningsvibratorn "Siren" har en dubbel tunga på den ena sidan och ett kulhuvud på den andra sidan. Med denna kan vaginan och klitoris skämmas bort till orgasm. Womanizer-modellerna har verkligen fått konkurrens!

Sexleksaker för män - Hightech möter ingenjörer

Även när det gäller männens sexleksaker går nu trenden bort från klassiska masturbatorer. Nu gäller det mer ovanliga modeller som ger en massa njutning. Tångvibratorn "Manta" ser till exempel ut som en flasköppnare. Den kramar om penisen och stimulerar på ett helt unikt sätt ända till orgasm - detta är förresten även en leksak som funkar bra ihop med partnern. "Suck-o- Mat 2.0" är däremot skapad för stimulation på egen hand. Detta är en teknisk mirakelapparat som ger otroligt realistiska avsugningsupplevelser och som stimulerar mannen i olika modus helt utan att behöva använda händerna.

Virtual Reality och erotik: en häftig kombination

"Mitt i allt istället för bara vara med". Detta är mottot till sexleksaksnyheterna med Virtual Reality-funktion. Allt det du behöver är ett par Virtual Reality-glasögon samt en passande masturbator eller vibrator, en mobiltelefon och naturligtvis härligt, erotiskt bildmaterial. Telefonen sätts bara fast i glasögonen sedan kopplar man masturbatorn med Bluetooth och nu kan njutningen börja. Vissa av de nya sexleksakerna har en funktion så att leksakens rörelser överförs via app till glasögonen - och den virtuella bilden anpassas. Så uppstår en interaktiv, erotisk upplevelse!

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.