Kärlekskulor

Erotisk stimulation & träning

Därför:

  • Stärker intimmusklerna
  • Gynnar blodcirkulationen
  • Ökar lusten
  • Ökar orgasmchanserna

Sexologen Anja Drews

Bäckenbottenmuskulaturen är direkt relaterad till vår sexuella njutning! Den omsluter de ytterst erogena zonerna runt anusöppningen, slidan och urinröret. Njutningen begränsar sig därför inte bara på klitoris och vaginan, utan det gäller alla "lustnerver" i hela bäckenet! Dessa känslor kan du öka genom att du leker med bäckenbottensmuskulaturen!

Så fungerar det:

Klassiska kärlekskulor består av två ihåliga kulor med en liten metallkula inuti varje kula. Genom rörelser så roterar kulorna och vibrationer sprider sig - nerverna i vaginans inre blir stimulerade. Samtidigt spänns bäckenbottenmuskulaturen för att kunna hålla kulorna - en effektiv och skön träning på samma gång.

Här hittar ni alla kärlekskulor »

Tips & övningar
från Anja Drews

Är du redo för att njuta? Ställ dig med lätt böjda ben som är en höftbredd ifrån varandra. Du kan också lägga dig ner. Blunda och känn ditt bäcken. Lägg en hand på nedre delen av magen och den andra på undre delen av ryggen. Gunga nu med bäcket fram och tillbaka i takt till din andning. Lek med din bäckenbottenmuskulatur. Spänn den, slappna av, rör dig sakta eller snabbt. Vad känner du? Känner du kanske en lätt upphetsning sprida sig? Skönt, eller hur? Använd denna energi till dig själv.

Det är väldigt enkelt att träna bäckenbottenmusklerna: i en speciell kurs för bäckenbottengymnastik, yoga eller pilates. Eller enkelt hemma, på kontoret eller på busshållplatsen. Ja, just det! Denna träning kan du göra utan att någon märker det. Spänn din bäckenbottenmuskulatur i tre sekunder som om du skulle knipa av urinstrålen. Sedan slappnar du av igen. Detta kan du göra flera gånger om dagen.

“Jag tror att det lönar sig för alla kvinnor att ägna lite mer uppmärksamhet åt sin bäckenbotten! Om det nu är på grund av en graviditet, att man blir äldre eller för den egna lusten: tränar du regelbundet ditt bäcken så gynnar du blodcirkulationen och du kommer att känna mer.”

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.