5 grunder för sexleksaker

  • Variation i sängen
  • Onani
  • Prova något nytt
  • Extra stimulation
  • Skapa mer passion och närhet

Variation i sängen

Den som vill peppa upp sexlivet väljer sexleksaker. Man kan utforska varandra på ett helt nytt sätt och upptäcker kanske erogena zoner som man kanske missat annars. Dessutom stimuleras man mer intensivt och kommer in i helt nya känslovärldar som ger en massa variation.

Onani

Den som vill skämma bort sig själv och som vill utforska sin kropp kan göra onanin ännu skönare med sexleksaker. Man upptäcker nya lustpunkter hela tiden och vet hur man gör det skönast. Detta är till fördel i samlivet.

Prova något nytt

Gemensamma erotiska äventyr är bra för samhörigheten. Experimenterarglädjen och att leva ut fantasier väcker nya passioner och ökar begäret efter partnern.

Extra stimulation

Sexleksaker ger överraskningar och spänning under förspelet och samlaget - och motorpower ger en intensiv stimulation. Till och med en "trekant" är inga problem, med vibratorer och dildos kan man njuta av känslan att bli dubbelt stimulerad.

Skapa mer passion och närhet

Närhet och intima stunder tillsammans utgör grunden för ett intakt parförhållande. Att uppleva gemensamma erotiska stunder, att berätta fantasier för varandra och att utforska varandra stärker relationen och främjar förtroendet - detta är perfekta förutsättningar för passion och lust.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.