Erotiska presentidéer

ORION's julklappsguide

  • överraska din älskling
  • Erotik till vardags
  • Sensuella upplevelser tillsammans
  • Ge bort kärlek
text('content.ad.title')

Detta är era favoriter

Ge bort kärlek

Parpresenter är den perfekta presenten. De ger ett sexigt pirr redan när man köper dem och förväntan är stor. Öppnar man dem sedan gemensamt får man lust att prova dem direkt och man kan se fram emot en sensuell tid på tu man hand.

Sensuella underkläder

Unna dig förförande underkläder som överraskning under vardagskläderna och låt kläderna falla ...

Paket & set för ännu mer variation

Du har svårt att välja? Ta då ett set och se vilka spännande möjligheter det finns att upptäcka med älsklingen.

Unna dig något!

Exklusiva presenter som helt säkert uppskattas. Eller du behåller dem för dig själv ...

För de olydiga ...

Slut med myset, gör något helt annat istället ...

Massera bort vardagsstressen ...

Erotiska julklappar - sensuella
överraskningar för varje tillfälle

Erotiska presenter ger det där lilla extra pirret. Överraska din partner med en av våra favoriter eller ge något till dig själv som gör att det blir variation i vardagen. Sensuella underkläder hör till de erotiska presenterna som passar till varje tillfälle och som gärna ges bort. De förförande underkläderna är tidslösa, ger henne en otroligt erotisk känsla och gör att männens hjärtan slår högre. Våra svarta, sexiga underkläder ger dig en ytterst erotisk look och peppar upp samlivet, särskilt ihop med sexleksaker.

Erotiska julklappsidéer - pirrande
presentset eller variera själv?

De erotiska presenterna kan du själv ställa samman allt enligt smak och tycke. Annars kan du skaffa dig ett av våra presentset. Presenterna är uppdelade i olika kategorier. Du kan överraska din parner då och då med små presentidéer som vibroägg, ögonmasker eller kärlekskulor, eller du hänger dem på en present som en sexig extragrej. Skulle det bli lite stressigare så ge bort en sensuell massage som ger en välförtjänt avslappning. Med exklusiva presentidéer - som en Womanizer eller en masturbator - gör du både kvinnor och män glada! Men även de som kanske inte varit så snälla hittar en passande, erotisk present - sexleksakerna från vår Fifty Shades of Grey och Fifty Shades Darker-serie har ett stort utval med erotiska presentidéer som både passar bondage-nybörjare och de mer avancerade. Låt fantasin flöda och överraska dig och din partner med förförande presenter!

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.