Erotiska julklappsidéer

ORION's julklappsguide

  • överraska din älskling
  • Erotik till vardags
  • Sensuella upplevelser tillsammans
  • En skön jul
  • Ge bort kärlek

Detta är våra julfavoriter

Ge bort kärlek

Parpresenter är perfekta klappar till jul. Redan när ni köper dem ger det ett skönt pirr och när ni sedan öppnar paketet får ni lust att prova det direkt. Efter alla familje- och släktträffar ser man fram efter lite gemensam, sensuell tid på tu man hand.

Sexleksaker i sensuellt rött

Kolla in det nu »

Ge bort dig själv

Shoppa sexiga underkläder »

Orgasmvidundret
Womanizer

Den perfekta presenten »

Små överraskningar

Erotiska minigrejer »

XMAS underkläder

Unna dig förföriska underkläder som en överraskning under de varma vinterkläderna. Låt dig sedan packas upp ...

Syndiga underkläder
i rött

Kolla in det nu »

Sexiga underkläder
i svart

Kolla in det nu »

Paket & set för ännu mer variation

Du kan inte välja? Lägg då ett set under julgranen och gemensamt med älsklingen upptäcker du då nya spännande möjligheter.

Unna dig något!

Exklusiva julklappar som garanterat gillas! Eller du behåller dem för dig själv ...

För de olydiga ...

Det handlar inte bara om att mysa i jul. Se till att det blir lite hårdare tag ...

Massera bort stressen innan jul ...

Erotik är rätt hela året

Erotiska pin-up-
kalendrar 2019

Skaffa dig dem »

Erotiska julklappar - sensuella
överraskningar till jul

Erotiska julklappar är något som verkligen är spännande. Överraska din partner med en av våra julfavoriter eller ge dig själv något och se till att det blir lite variation till jul. Sensuella underkläder hör till de erotiska presenterna som passar till varje tillfälle och som gärna ges bort. De förförande underkläderna är tidlösa, ger henne en otroligt erotisk känsla och får karlarnas hjärtan till att slå högre. Våra sexiga XMAS underkläder i svart ger dig en ytterst erotisk look i jul och ihop med sexleksaker peppar de upp sexlivet. Alla sorts sexleksaker är dessutom klassiska julklappsidéer som får fart på de erotiska fantasierna, även efter många år. Med en sexleksak blir det aldrig långtråkigt eftersom du hela tiden kan förföra din partner med nya idéer. Överraska din älskling med erotiska presenter, du kommer inte att bli besviken! Du kan antingen ge bort julklappen på kvällen för att prova ut den gemensamt eller välja att ge bort den då hon måste ha lite tålamod innan den kan testas. Då kan du se fram emot din älsklings förväntan och otålighet och kommer sedan att njuta ännu mer av julklappen.

Erotiska julklappsidéer - pirrande
presentset eller variera själv?

De erotiska julklapparna kan du ställa samman allt efter din egen smak eller hur vore det med att skaffa ett av våra presentset? Julklapparna är uppdelade i olika kategorier. Med små julklappsidéer som vibroägg, ögonmasker eller kärlekskulor kan du överraska din partner lite då och då eller häng dem som små extrasaker på den riktiga julklappen. Skulle det vara lite stressigare innan jul så kan du ge en välförtjänad massage med en julklapp för en sensuell massage. Med en exklusiv julklappsidé - som en Womanizer eller en masturbator - gör du både män och kvinnor glada! En sexig pin-up-kalender för 2019 ger dig en ny, erotisk bild månad för månad. Men det finns passande, erotiska julklappar även för dem som har varit olydiga - sexleksakerna från vår Fifty Shades of Grey och Fifty Shades of Darker-serie erbjuder ett stort utval av erotiska julklappsidéer både för bondage-nybörjare och för bondage-proffs. Låt helt enkelt fantasin flöda och överraska dig och din partner med sköna julklappar!

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.