Erogena zoner
Lustpunkter från A till U

Vi vill att du hittar lustpunkterna under samlaget och därför har vi tagit fram den passande sexleksaken för varje lustpunkt.

Lustpunkter

Nyheten: A-punkten

Denna kvinnliga lustpunkt har uppmärksammats sedan ett par år tillbaka, och man borde ha kommit förbi den på jakt efter den berömda G-punkten. Den ytterst känsliga punkten kallas även AFE-zon (engelska: Anterior Fornix Erogenous Zone) och befinner sig mellan G-punkten och livmoderhalsen - mot bukväggen. Stimulerar man detta område kan man bli fuktigare och även multipla orgasmer är möjliga. Detta dolda läge kräver en väldigt flexibel, avlång sexleksak.

Erotik-trenden: P-punkten

En lång tid så var dolda lustknappar, som man tydligen bara tryckte på för att lösa ut orgasmer, en kvinnlig hemlighet. Men P-punkten är äntligen en zon som ger karlar en oförglömligt intensiv känsla. P står nämligen för prostata och fler och fler - även heterosexuella - män gillar denna prostata-massage. Punkten ligger ca. 5-7 cm in i anus mot bukväggen och kan bäst stimuleras med en lätt böjd sexleksak. För en perfekt stimulation rekommenderar vi att du använder en glidgelé.

Överraskningen: U-punkten

Många tjejer vet hur skönt det kan vara med en full urinblåsa. Det är ju inte så konstigt - vävnaden runt om urinröret är väldigt känslig och därför väldigt lätt att stimulera. Halvvägs mellan klitoris och vaginan befinner sig en zon som är särskilt ägnad för stimulation och i lustens lexikon kallas zonen för U-punkt. En påläggningsvibrator är det perfekta valet för denna punkt.

Klassikern: G-punkten

Denna mytomspunna punkt är något helt speciellt. G:et står för upptäckaren Ernst Gräfenberg. Sedan 1950 är nu män och kvinnor på jakt efter denna legendariska lustpunkt som ska befinna sig 5 cm djupt in mellan urinröret och den övre delen av slidans främre vägg. Den lätt krökta zonen har en diameter på ca. 2 cm och känns, i motsats till resten av slidan, lätt grov. Erogen zon blir denna magiska punkt först när kvinnan är lätt upphetsad. Leksaker med en lätt böjd, tjockare spets eller böjliga sexleksaker är ett bra hjälpmedel när man ska leta upp punkten.

Den uppenbara: K-punkten/C-punkten

Flera tusen nervtrådar samlar sig i denna särskilda punkt och detta gör den till en av de mest känsliga lustpunkterna i den kvinnliga kroppen - vi talar om klitoris. Denna lilla "knapp" döljer sig uppe vid toppen av de inre blygdläpparna och sväller upp vid upphetsning. Bara denna lilla del kan man se, men klitoris når djupt in i den kvinnliga kroppen och ger intensiva orgasmer vid stimulation. Womanizerns unika teknologi, som stimulerar utan beröring, är perfekt anpassad till denna känsliga zon. Även sexleksaker med en speciell klitorisstimulator skämmer bort den lilla lustpunkten.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.