PresentGUIDE
erotiska presentidéer

Erotiska XMAS klappar

  • överraska partnern
  • Erotik i vardagen
  • gemensamma sensuella upplevelser
  • spännande juletid
  • Ge bort kärlek

Erotiska småsaker är de perfekta julklapparna - för visst är julen kärlekens fest. Alltså överraska din partner med en julklapp som ger en härlig, erotisk stämning och som båda kan njuta av efteråt. Även flera gånger ;-) Sexiga klappar är även perfekta för den du svärmar för eller för vänsterprasslet - med dem blir sexet ännu hetare. Sensuella smågrejer passar ägnar sig även som festpresent eller som uppmärksamheter för nära och kära. För visst kan man ge bort en klapp med glimten i ögat. Ta en titt och ge bort kärlek.

Julklappar till älsklingen

Dessa erotiska julklappar har ni glädje av många gånger - när ni öppnar dem och när ni använder dem ihop.

Sensuella småsaker

Ibland räcker det med en liten klapp med erotiskt innehåll så att det blir heta julnätter.

Snuskiga överraskningar

Med dessa snuskiga julklappar blir sexet ännu bättre - kanske just det rätta för vänsterprasslet eller för den där vännen...

PresentGUIDE - erotiska presentidéer

Bara det att ge bort presenter gör att man blir lycklig, men med erotiska presenter kann man ge bort dubbel glädje. Vår erotiska presenthittare hjälper till med detta. Vi erbjuder ovanliga presentidéer för varje tillfälle. Om det nu är som överraskning till födelsedagen, erotisk bröllopspresent, rolig present till en fest eller en sexig present bara sådär - våga er på en orginell present och överraska er partner, älskare eller älskarinna eller era bästa vänner. Våra erotiska presentidéer och presenttips peppar upp vardagen.

Vi reserverar oss för ändringar och felskrivningar. Allt endast så länge lagret räcker. Bara online.