womanizer Starlet: 6 kvinnor – 6 åsikter

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

ORION har frågat 6 kvinnor om vad de tycker om den nya womanizer „Starlet“. Här är deras erfarenhetsrapporter:

Miriam, 33, singel, ett barn
Jag är ensamstående och jag måste ärligt säga att womanizern var för dyr förut. Starlet passar dock i min budget och därför är den min första womanizer. Och vad ska jag säga? Det är en investering som har lönat sig, jag saknar ord! En sådan stimulation har jag aldrig känt förr!
Nu är jag dock nyfiken på vad den stora womanizer Pro 500 kan. Vi får se, jag kanske ger den till mig själv i födelsedagspresent!

Susanne, 29, i ett förhållande
Starlet – wow!!! Jag var redan innan ett absolut womanizer-fan. Hos mig fungerar denna tryckvågs-historia helt enkelt bäst. Därför används Pro 500 regelbundet. Min pojkvän älskar att skämma bort mig med den och vi har hoppats på att det skulle komma ut en womanizer i miniformat som vi kan använda bättre parallelt med sex. Därför köpte min pojkvän den lilla Starlet direkt. Nu är vi riktigt glada, Starlet passar helt enkelt perfekt mellan två kroppar, även om det då och då blir lite trängre.womanizer Starlet

Laura, 37, gift, 1 barn
Onani är min privatsak, min man måste inte veta om det. Vi är gifta sedan tio år tillbaka men det är i alla fall min egna, lilla hemlighet. Och när min man är borta på jobb så tar jag gärna fram min lilla leksak. Ärligt talat så har jag även en stor vibrator som jag förvarar i källaren…
När jag såg mini-womanizern så var jag bara tvungen att ha den. Jag hade hört så mycket bra om womanzern! Och den lilla „Starlet“ är så liten att jag kan gömma den i en strumpa i min byrålåda. En riktig fördel med denna leksak. Starlet fungerar verkligen bra! Man kan ha den till en snabbis eller till ett mer omfattande njutningsprogram. Min gamla källar-vibrator kan jag nog göra mig av med för den är inte långt så bra som denna Starlet!

Bianca, 25, singel
Jag bara älskar att stimulera min klitta. Därför var jag tills nu en lycklig användare av påläggningsvibratorer. Jag lärde känna Starlet från womanizer på en fest. Och jag vet inte vad jag ska säga! Det tog knappt 2 minuter tills jag fick min häftigaste orgasm någonsin. Och det bästa av allt: efter en kort tid var jag redo igen… Mina gamla vibrerande vänner, det är dags att säga adjö!

Anne, 43, gift, 3 barn
Jag har tre barn och då kan man ju tänka sig det jag har minst av: tid för mig! En väninna tipsade mig att testa womanizer Starlet och jag är evigt tacksam för detta! Jag har inte så mycket erfarenhet med sexleksaker, hittills har jag bara haft en sådan där liten minivibrator av hårdplast. Den är okej men ingen jämförelse till womanizern. Denna Air Pleasure-teknologin är mycket mer intensiv och kan framförallt vara riktigt snabb och häftig. Om man vill ha njutning då och då så gör Starlet sitt arbete tillförlitligt – till och med mellan strykning och dammsugning. Som sagt, tre barn betyder fullproppade dagar, men jag hittar alltid en paus för Starlet!

Jenny, 30, i ett förhållande
Jag är borta mycket med jobbet. Det är flygplan, motorvägar, främmande städer och det blir många hotellnätter. Det är inte bara stressigt, kvällarna i främmande städer kan även vara otroligt tråkiga och ensamma. Därför överraskade min pojkvän mig med en Starlet från womanizer.
En helt otrolig grej! Den är knappt större än ett ägg, ser supergullig ut och ger mig en orgasm inom bara ett par minuter. Om dagen bor den diskret i min necessär, det går attans snabbt att ladda upp med med USB-adaptern från mobilen. Nu går jag ingenstans utan min Starlet och när det börjar närma sig hemresa så ser jag riktigt fram emot att träffa pojkvännen igen.

Hela womanizer-familjen hittar ni här: womanizer-modellerna hos ORION


'womanizer Starlet: 6 kvinnor – 6 åsikter' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien