Vilka är kvinnornas hemliga sexfantasier?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
Symbolfoto - kvinnors hemliga sexfantasier

Alla kvinnor vet att det inte bara är karlar som har sensuella dagdrömmar. Även i kvinnors fantasier går det ofta hett till! Men vilka erotiska fantasier eller drömmar är det som ofta förekommer?

En paus från verkligheten

„Vad pinsamt!“ – hur ofta hör man inte detta från en väninna som hade en vilda sexfantasier om en bekannt eller en kollega. Men varför är det så? Man skulle ju kunna tro att i denna tid då vi upplever en mycket friare sexualitet inte är rädda för harmlösa dagdrömmar. Jag kann bara råda er att njuta av era erotiska fantasier! De ger en paus från verkligheten, bort från alla sociala måsten och normer och det sker ju bara i huvudet. Fantasier om en annan man än den egna är harmlösa och det är inte ett svek mot den man älskar. Alltså, vilka fantasier ni nu har, det är helt normalt!

Sex-fantasier - vad drömmer tjejer & killar om?

Sex-fantasier – vad drömmer tjejer & killar om?

Nu frågar vi er!

Vi på ORION skulle gärna vilja veta vilka hemliga sexdrömmar eller fantasier ni har. Vi har ställt samman en lista med olika sexdrömmar/-fantasierr och vi skulle bli väldigt glada om ni kunde berätta för oss vilka ni har haft. Enkäten är naturligtvis anonym och ni kan välja flera alternativ.

Kvinna: mina hemliga sexfantasier är:

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Om era fantasier inte finns med på listan så kan ni gärna berätta om dem i kommentarfältet. 🙂


'Vilka är kvinnornas hemliga sexfantasier?' have 2 comments

 1. 29/06/2017 @ 14:00 linnea

  En fantasi är ju att bli totalt tillfredsställd av en man som ger kvinnan njutning utan att komma själv och utan att ens få ta av sig sina egna kläder. Med bara händer och mun vill säga. Totalt fokus på kvinnan. Sen typ gå.

 2. 01/08/2017 @ 17:21 Andrea/-s

  Blöjor/mensoch latexhandskar är väldigt intressant för en del. Detta har med den populära dominansen/underkastelsen❤️ att göra.Att ha mens är i sig väldigt livsbejakande, positivt och sexigt även om det kanske ändå kan framstå som en lite äcklig och rent tabubelagd, om än gudomlig uppfinning, för somliga, men just därför väldigt intressant att jobba vidare med.
  Praktiskt är att anvönda sexiga, speciellt utvalda,lite omfångsrika “blöjbyxor” (som lakansskydd) medan man går in och försiktigt masserar det allra heligaste ( Obs! latexhandskar på , särskilt under mensen med dess naturliga glidmedel, för det är ju bara skönt, avslappande och naturligt smärtlindrande för den tjej/unga kvinna som lider av klassisk, molande mensvärk! Det är helt att gå in och hjälpa till med speciellt anpassad och mycket varsam vaginamassage , om hon inte är alldeles för blyg att vara med i denna (helt infektionsriskfria!) “lek”, som bara gör gott för “Nederlönderna” och dessutom kan förkorta mensperioden till ett minimum!
  Det finns med andra ord ENBART FÖRDELAR med denna typ av menssexmassage . Den är ju dessutom billig, med få välfungerande,mycket lämpliga skyddshjälpmedel, fungerar också som preventivmedel är till nytta och är som sagt helt gratis smärtlindring som dessutom är mycket bättre än dyrt och kanske riskabelt pillerätande! Fram för äktfeministiskt ,och riskfritt,modernt menssex utan mensskam och menssexhämningar!Menofobins tidevarv är äntligen över! Det är bra för alla! Alla menstabun är som bortblåsta ! Eventuella snusk-och- slaskproblem är ju numera helt lösta!
  S k vuxenblöjor/plastbyxor/ inkontinensbyxor köps i sjukvårdsafförer ,eller på nätet, och 100 latexhandskar i olika storlekar, som rör sig störtskönt i slidan, finns att få för en struntsumma på Apoteket. Ingen behöver därför gå miste om det allra bästa sexet , d v s när kvinnan är som mest kåt, pga någon omodern 1800-talsskam eller praktiska småhinder som ångest inför nerblodade lakan och annat som vi redan tagit del av på nätet. Det fanns förr , på 1900-talet,speciella praktiska plastbyxor (med skydd i grenen)
  t ex av märket “Splendide”, en byxa i nylon , avsedd bara för menstruerande kvinnor. Den fanns att köpa så sent som på på 90-talet, men den tycks nu ha försvunnit från marknaden. Den var annars väldigt läckagesäkrer. Nu får man använda inkontinensblöjor/alt sexiga “vuxenblöjor” i stället.Huvudsken är väl ändå att man spar på lakanstvätten. I utlandet finns fler alternativ för de hugade spekulanter som tycker att menssex inte är tabu men ändå inte vill att sängkammaren ska se ut som ett slakthus vid en eventuell fontänorgasm som avslutning på en skickligt utförd medicinsk mensmassage på g-punkten. Allt är tillåtet för sexuellt intresserade personer (lesbiska, hetero eller homo ) bara ingen kommer till skada ! Allt våld är förstås bannlyst i dessa sammanhang.Det ska vara mysigt att ha en herdestund, även om det t o m råkar vara några skvättar mensvätska, slemhinna och övrigt anvöndbart glidmedelssekret med i mensförspelet. Var därför inte rädda för lite vätska! Släpp loss! Menssex är en skön, smärtlindrande och mensförkortande behandling.


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien