Vilka är kvinnornas hemliga sexfantasier?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
Symbolfoto - kvinnors hemliga sexfantasier

Alla kvinnor vet att det inte bara är karlar som har sensuella dagdrömmar. Även i kvinnors fantasier går det ofta hett till! Men vilka erotiska fantasier eller drömmar är det som ofta förekommer?

En paus från verkligheten

„Vad pinsamt!“ – hur ofta hör man inte detta från en väninna som hade en vilda sexfantasier om en bekannt eller en kollega. Men varför är det så? Man skulle ju kunna tro att i denna tid då vi upplever en mycket friare sexualitet inte är rädda för harmlösa dagdrömmar. Jag kann bara råda er att njuta av era erotiska fantasier! De ger en paus från verkligheten, bort från alla sociala måsten och normer och det sker ju bara i huvudet. Fantasier om en annan man än den egna är harmlösa och det är inte ett svek mot den man älskar. Alltså, vilka fantasier ni nu har, det är helt normalt!

Sex-fantasier - vad drömmer tjejer & killar om?

Sex-fantasier – vad drömmer tjejer & killar om?

Nu frågar vi er!

Vi på ORION skulle gärna vilja veta vilka hemliga sexdrömmar eller fantasier ni har. Vi har ställt samman en lista med olika sexdrömmar/-fantasierr och vi skulle bli väldigt glada om ni kunde berätta för oss vilka ni har haft. Enkäten är naturligtvis anonym och ni kan välja flera alternativ.

Kvinna: mina hemliga sexfantasier är:

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Om era fantasier inte finns med på listan så kan ni gärna berätta om dem i kommentarfältet. 🙂


'Vilka är kvinnornas hemliga sexfantasier?' have 1 comment

  1. 29/06/2017 @ 14:00 linnea

    En fantasi är ju att bli totalt tillfredsställd av en man som ger kvinnan njutning utan att komma själv och utan att ens få ta av sig sina egna kläder. Med bara händer och mun vill säga. Totalt fokus på kvinnan. Sen typ gå.


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien