Vad är spanskt sex egentligen?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Votes / Betyg: 1.00 av 5)
Loading...

Varje land har kulinariska läckerbitar att erbjuda, så mycket är känt. Men vilka enskilda sexpraktikor som står bakom de olika länderna är det bara få som vet. Idag skulle vi vilja ta dig med till de spanska specialiteterna. Vi talar om „mammalsex“

Spanskt sex är erotisk bröstsex och jag skulle väl vilja påstå att det är varje mans dröm.
„Mammal“ är det latinska ordet för „däggdjur“ och används ofta som synonym för det populära bröstsexet. Mannen gnider då sin erigerade penis mellan kvinnans bröst ända tills han får en orgasm. Ihoptryckningen av brösten reglerar trycket som utövas på penisen. Män älskar denna ställningar för även munnen är inte långt borta hos denna spanska sexteknik – vi kan verkligen rekommendera detta kulinariska sammanförande av spanska och franska specialiteter!

Förberedelse – hitta det riktiga receptet för spanskt sex

Spanskt sex upfyller många karlars erotiska fantasier. Även kvinnor uppskattar denna kärleksställning, men man bör inte överrumpla partnern med detta utan tala om hur man bäst lagar till denna kulinariska njutning.

Män underskattar ofta hur känsliga brösten är och hur bröstvårtorna reagerar på beröring under det spanska sexet. Därför är det viktigt att inte spela macho och tala med varandra. Tycker båda att det är ok så behöver man lite glidmedel så att det glider bra mellan brösten.

Vad är den italienska sexmetoden?

Vad är den italienska sexmetoden?

Utöva mammalsex: Vi har tre små tapas för varje sorts njutning

Mammalsex kan utövas i olika ställningar. Allt från nybörjare till de mer avancerade – vi har de mest erotiska sexställningarna för spanskt sex:

Grundreceptet för nybörjare
Vill man prova på spanskt sex så är det lättast om kvinnan lägger sig på ett mjukt underlag. Mannen står på knä framför henne med sin erigerade penis. Långsamt börjar partnern att glida med sin penis mellan brösten och kvinnan eller mannen pressar ihop brösten. Allt efter behov kan man hjälpa till med munnen eller handen. Sperman kan antingen torkas upp med en näsduk eller så kan kvinnan svälja den om hon gillar det. Kanske går hans spanska fantasi i verklighet och han kan spruta oförhindrat! 😉

Ett erotiskt knäfall: varianten för de mer avancerade
I denna ställning går kvinnan ner på knäna. Kvinnor med mindre bröst lyfter upp dessa lite så att de kan stimulera den erigerade penisen med brösten. Denna position och kombinationen av franskt oralsex och spanskt bröstsex är helt enkelt omväldigande!

69:an: Denna ställning är något för båda
Det klassiska spanska sexet fokuseras på stimulationen av den erigerade penisen – tjejer, det måste ju inte vara så. Lägg er i 69:an. Medan partnern leker med penisen med brösten skämmer han bort dig med oralsex eller fingrar – så kommer båda i en skön orgasm!

Spanskt sex – bröststorleken spelar ingen roll!

Kvinnor är säkra på att spanskt sex bara funkar om man har stora bröst! Att storleken inte har betydelse när det gäller sex har vi skrivit om en massa gånger. 😉 Det är inte storleken som är viktig, utan tekniken!

Kvinnor med större bröst måste visserligen inte göra så mycket. Många män tycker dock att det är väldigt sexigt om brösten pressas ihop. Kvinnor med större bröst pressar bara ihop armarna lätt för att få tillräckligt tryck på brösten. Har man stora bröst kan mannen ta hand om det hela och stimulerar partnern med en skön bröstmassage. Har man en mindre kupstorlek kan man använda sig av ett smart knep: kupa händerna och lägg dem över brösten. Nu skjuts brösten ifrån varandra. Händerna hålls nu i denna position. Partnern känner den mjuka känslan av bröstet och med fingrarna kan ni utöva ett extra tryck på penisen – detta är en otroligt skön kombination som ingen man kan motstå!

Bröststorleken är alltså ingen ursäkt för att inte ha provat denna sköna sexvariant i alla fall en gång – vi är säkra på att det spanska sexet kommer att peppa upp ert sexliv!


'Vad är spanskt sex egentligen?' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien