Vad är lämpligt att använda som ersättning för glidgelé?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Gick det vilt till i helgen och ingen hade tänkt på att köpa glidmedel? Eller har ni alltid haft lust att prova glidmedel men kanske inte har trott att det varit något för er? Då är detta blogginlägg något ni bara måste läsa, idag handlar det nämligen om glidmedel. Vi presenterar de klassiska favoriterna men även glidmedelsersättning som ni hittar i hemmet – för att prova på eller använda i nödfall 😉

6 anledningar till varför ni inte bör skippa glidgelén

6 anledningar till varför ni inte bör skippa glidgelén

Glidmedels-ersättning: dessa produkter från hemmet är lämpliga

Med glidmedel är sexet mycket skönare! Tack vare en glidgelé så känns beröringar mycket mer intesivt och även kvinnor som har en torr slida kan njuta av samlaget. Även onani känns verkligare med ett bra glidmedel. Som ni ser, ett glidmedel har en massa positiva egenskaper. Och finns det inget i hemmet så är det heller inga problem. Följande medel ägnar sig perfekt att använda som glidmedels-ersättning:

Aloe Vera
Många kvinnor är övertygade av de naturliga ingredienserna i Aloe Vera – och vad som är så bra för ansiktet kan helt enkelt inte skada i intimområdet. Aloe Vera anses vara ett av de mest naturliga glidmedlen. Det glider inte bara bra, det har även en skön, kylande effekt och är perfekt som ersättning för glidmedel. Dessutom har det fuktighetsbindande och sårläkande egenskaper och skyddar slemhinnan i vaginan.
Så fram med burken med ren Aloe Vera-gelé från badrummet eller ta er en titt i lägenheten – Aloe Vera-växter är just nu trendigt som aldrig förr – av ett blad kan ni enkelt göra er egna Aloe Vera glidmedels-ersättning 😉

Kokosolja
Precis som Aloe Vera-geléen så är även kokosoljan en värdig ersättning för glidgelén. Kokosolja har en lugnande och kylande effekt och kan användas utan problem i intimområdet. Ni ska dock vara försiktiga om ni använder kondomer eller sexleksaker. De tål nämligen inte den oljehaltiga koncistensen av kokosoljan.

Intimkrämer
Vid vaginal torrhet använder en del kvinnor speciella intimkrämer. Dessa är gjorda för intimområdet och är därför lämpliga som ersättning för glidmedel. Ta en titt i nattduksbordslådan, kanske ligger det en tub gömd…

Saliv
Det äldsta och naturligaste glidmedlet som finns. Många par använder det utan att de tänker på det. Saliv är perfekt att använda som ersättning för glidmedel om det ska gå snabbt. Dessutom är det säkert ett av de mest erotiska glidmedlen som vi känner till – smörj på „glidmedlet“ innan en avsugning under förspelet!

Allt är inte guld som glimmar – dessa saker är ej lämpliga som glidmedels-ersättning!

Vaselin, olivolja, bodylotion, babyolja, duschgelé eller tvål – på nätet finns en massa möjliga vätskor från hemmet som ska vara bra som glidmedels-ersättning. Men hur bra egenskaperna nu verkar – för intimområdet är inte dessa produkter lämpliga. De innehåller parfym, mineraloljor eller alkohol som skadar den vaginala floran. I värsta fall kan ni få en vaginal infektion eller irritation på slemhinnan som kan leda till en långvarig vaginal torrhet. Använd alltså ett riktigt glidmedel eller ett av de nämnda glidmedels-alternativen här ovan. Även om vaselin etc. inte är lämpliga att använda i intimområdet så är det inga problem att använda dem som en ersättning för en skön massageolja!

Glidgelé för ett bra glid

Det är helt okej att använda ett av dessa glidmedels-alternativ då och då. Men använder man glidgelé regelbundet bör man skaffa sig ett konventionellt glidmedel. Detta är bland annat skonsamt och det har en del sköna egenskaper som ni inte bör missa under samlaget. Våra favoriter från respektive kategori:

Klassiker som är silikonbaserade eller vattenbaserade?
Silikonhaltiga glidgeléer är särskilt feta och har en långvarig glidförmåga. De är populära vid längre samlag eller vid analsex. Vattenbaserade glidmedel är särskilt hudvänliga. De är till att föredra om man använder sexleksaker eller kondomer. Vattenbaserade glidmedel finns även i en ekologisk kvalitet –utan parabener och tillsatser.

Flutschi Professional, AQUA Glide & glidgelé anal

Pirrande njutning
Med en glidgelé som har antingen en värmande eller kylande effekt upplever ni en pirrande njutning. Glidmedlen har en extra stimulerande effekt och gör intimområdet känsligare. Man känner beröringar och stimulation mycket mer intensivt. Ett glidmedel med 2 i 1 funktion kan även användas som en erotisk massageolja under förspelet.

Sexy Ice & glidgelé Warming

Glidgelé speciellt för analsex
Glidmedel för anal användning har en kylande, lätt bedövande effekt. Detta glidmedel kan vara en bra idé särskilt för nybörjare. Med glidmedlet som är halkigt och bedövande så löses kramper i de bakre regionerna.

Flutschi Anal & Pjur Backdoor

Glidgelé för kulinariska njutningar
En glidgelé med smak ger er orala nöjen. Penisen glider in lättare i munnen och även partnern njuter av denna känsla. Ska det vara jordgubbs-, körsbärs- eller vanilj-smak?

FrenchKiss Jordgubbe & Lick-It Körsbär

Bild: © colors0613 / fotolia.com


'Vad är lämpligt att använda som ersättning för glidgelé?' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien