Underkläder för män – detta gillar kvinnor!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Vi kvinnor har det ganska lätt: det finns en hel uppsjö av sexiga underkläder, överdelar, underdelar, bodys, catsuits, strumphållare m.m. Och de allra flesta killar tycker att det visuella är otroligt läckert. Men vad tar egentligen en man på sig under om han vill imponera på henne?

Med dessa gör du inget fel: pants!

Pants är den gemensamma nämnaren och det är nästan alla kvinnor överrens om. Denna sorts underkläder bör dock inte ha för mycket onödigt tyg, alltså inga ben. Och de ska sitta runt höften och absolut inte uppe vid naveln. På så vis presenteras rumpan och „de ädla delarna“ bäst, för visst är det läckert om man kan se de tydligt under tyget.

Obs: packa in allt ordentligt, men knappt. Kvinnor vill inte nödvändigtvis se allt men de vill ana det från början!

Olika pants: pants i outburndesign, pants av blå, glänsande satin & powernetpants med swellfunktion.

Specialintresse? Men då ska det vara hett: stringkalsingar och annat

Herr-tangas, jocks, harness… med dessa heta plagg kan du presentera din kropp på bästa sätt. Särskilt om du är vältränad kan du dra blickarna till tvättbrädan eller den snygga rumpan. Det är säkert inte alla som gillar detta – men de kvinnor som gör det kan inte tänka sig något som är sexigare än detta.

Tips: denna sortens herr-underkläder är kanske inte något för första dejten. Men om din partner gillar det borde du absolut göra henne lycklig med det.

Röd tangakalsong, wetlookshirt med bröstharness & jock i neopren-gummidesign. 

Erotiskt clubwear: perfekt klädd för utekvällen

På parklubben eller på den speciella festen är valet av herr-underkläder avgörande:
du måste uppfylla klädkoden och vill visa din bästa sida i baren. Och du vill visa vad du har att erbjuda, men samtidigt inte skrämma bort någon på grund att du visat för mycket – sexigt mode för honom.

Perfekt: håll dig till pants men satsa på sexiga material och snygga detaljer. Wetlook eller lack istället för bomull visar direkt att du inte är här av en slump. Genomskinliga insatser och cut-outs ger lust på mer. Nakna partier och utmanande blixtlås är ju också ett tydligt erotiskt uttalande.

Snygga överdelar: Top med fishnet , tribal-shirt & kort-wetlook-overall.

Bul-kontrollen: inte alla kvinnor erkänner det, men visst kollar de!

De flesta tjejer tycker att det är väldigt sexigt om det finns en bula under kläderna. Och nu måste du inte stoppa ner en tubsocka i byxan, det finns en mycket mer elegant metod.

Var alltid uppmärksam på att det finns en passande formpåse. Den bör inte vara för stor och inte heller för liten. Det sistnämnda fungerar då som en minimizer för din penis. Om du är välutrustad så bör du välja ett elastiskt material så att inte det hela „plattas till“. Vill du att det ska vara en särskilt snygg bula bör du prova ett par swell-kalsonger. Detta är dock inget för de som har penisen till höger eller vänster, penisen placeras i mitten genom en tygpåse och den förblir även i mitten.
En ultimativ penis-push-up är dock penisringen. Förresten så är detta ett knep för många killmodeller för att visa upp sig perfekt under fotograferingar. Alternativt till enskilda penisringar finns det även kalsonger med en inbyggd ring. De kombinerar då fördelarna med en penisring och en swell-kalsong.

Genomskinliga pants med swellfunktion, string med avtagbar gylf & kalsong i kiltstyle.

Facit: i grund och botten är det riktigt om du klär dig med knappa plagg som visserligen täcker allt men som trots detta visar vad du har. Allt beroende på situation kan du dock våga lite mer och visa mer hud!


'Underkläder för män – detta gillar kvinnor!' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien