Tycker du att sexet är tråkigt? Här är 6 lösningar på problemet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Slentrian och långtråkigt så det förslår!? Visst känner vi alla till att sexet i förhållandet förr eller senare blir allt annat än spännande? Ja, nu skulle man ju naturligtvis kunna säga: Men vad glad över att du har ett långt förhållande! Men varför ska man inte kunna ha allt? Ett och annat av följande tips kommer säkert att hjälpa till att peppa upp sexlivet:

Tänk om, tänk rätt
Okej, du är uttråkad. Men nu är det din tur! Först och främst en analys. Vad är det ni gör och hur? Vad är ditt jobb i sängen och vad får du? Och när började ni göra det så lätt för er?
Vet du vad det är som gör det så tråkigt kan du göra det bättre. Och kanske tycker din älskare precis samma sak! Nu när du vet vad rollen i sängen är så är det ju faktiskt ganska lätt att ändra på det och göra något oväntat.
Prata
Även om du inte har någon spontan idé på hur du kan peppa upp det i sovrumet så prata om det. „Skulle du inte vilja prova på något nytt?“ På så vis öppnar du alla dörrar och signaliserar ett intresse utan risk för att problematisera situationen eller skämmas för speciella önskemål.
Tips: den bästa tiden att göra detta är efter ni har haft sex. Då pressar du inte motparten att omedelbart göra något lite mer „ovanligt“.

Inspiration
Skaffa er inspiration. Lättast är det med erotiska filmer. Ta en titt på utbudet gemensamt. En bra sak är att det finns en passande film för varje smak och tycke. Visst, det som visas i porrfilmer som det där „nonplusultra“ kommer hundraprocentigt inte att funka i ert egna kärleksliv. Det handlar mer om inspiration och här är ni då helt rätt!

Vidareutbildning
Den som tycker porr är too much kan få ett hemligt tips: en bok! Närmare sagt en sexrådgivare eller erotiska noveller. Du kan antingen läsa det ensam eller så gör vi det hela mycket mer spännande: läs för varandra och sedan gör ni likadant! På så vis lär ni känna nya tekniker eller sexställningar. Om det inte skulle funka direkt så är det inte så farligt. För dessa nya saker är ju nytt för er båda!
Shopping!
Och apropå nya saker: i en sexshop hittar ni en mängd spännande produkter för att få variation i sexlivet. Här kan ni uppfylla långvariga önskningar eller upptäcka en ny lust att experimentera. Oavsett om det är i en webshop eller i affären runt hörnet. Ta en titt ensam eller överraska din bättre hälft med en sexig shoppingrunda.

Och nu den högsta disciplinen av alla
Vi kommer till ett enkelt knep: lottlådan! För detta behöver ni en liten låda och ett anteckningsblock. Skriv upp alla de idéer som ni vill prova på. Båda två får stoppa in nya lappar hela tiden. Men den lotten som dras måste sedan göras!

Och det måste ju inte vara en rollek i skolflicksuniform (men visst kan det det). Prova kanske: „Sex på köksbänken i neonljus“, „Sex med förbundna ögon“, „Sex på väg hem från nästa fest”, “Prova en vibrerande penisring”…Penisring med vibration

Bild: © Maridav / fotolia.com


'Tycker du att sexet är tråkigt? Här är 6 lösningar på problemet' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien