Sexleksakstest – vibrator med klitorisstimulator från Best Mate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Efter de andra ytterst intressanta testprodukterna väntade vi med spänning på vår nästa produkt. I torsdags var det då äntligen dags och jag hämtade paketet direkt efter jobbet.

Designen: intressant, intressant…

I den knallröda förpackningen från ORION fanns det ytterligare en liten kartong i en väldigt exklusiv design med skriften “Best Mate – vibrator”. Vi hade hoppats på att det skulle vara en kvalitativ vibrator, för en sådan fattades nämligen i vårt sortiment. Och se där – det var just en sådan vi fick!

Själva förpackningen är ganska enkel och detta gör att produkten verkar väldigt exklusiv och professionell. På ena sida finns det information om vibratorn: den är 19,3 cm lång och har en diameter på upp till 3,4 cm – en ganska stor sak!
Dessutom har den 2 motorer med 10 olika vibrationsmodus. I förpackningen ligger det en liten, väldigt generell bruksanvisning för sexleksaker.

Vibrator från Best Mate

Nu till den viktiga delen: vibratorn. Den är stor och lila och till vår överraskning så har den en separat stimulation till klitoris. Vibratorn har alltså förutom det 19,3 cm långa skaftet även en ca hälften så stor klitorisstimulator. Sexleksaken är sammetslen, mjuk och känns väldigt bra. Dessutom är den ganska flexibel och kan böjas lite.
Innan vi kunde prova den behövde vi två små AAA-batterier. Dessa medföljer inte men kan naturligtvis beställas med.

I båda delarna av vibratorn befinner det sig en motor. Dessa är otroligt tystgående och stör inte alls.
Nerill finns det två knappar. Med ena knappen sätter man igång och stänger av vibratorn, med den andra knappen kan man variera mellan 10 olika program. Allt beroende på program vibrerar antingen båda delarna på vibratorn eller bara en av dem eller båda i olika intensitet resp. frekvens.

Vibratorn i action

Efter den första synen kunde vi knappt bärga oss att prova vibratorn på riktigt. Innan vi började gjorde vi naturligtvis produkten ren med ljummet vatten och en neutral tvål. Eftersom den är ganska stor så smörjde vi även in den med lite glidgelé.

Vibratorn känns väldigt bra när den används. Medan skaftet tar hand om vaginan ägnar det den lilla „armen“ åt klitoris. Kombinationen av detta är otroligt upphetsande och hon kommer snabbt och lätt.

Tyvärr sitter de båda knapparna för att sätta igång den och stänga av den ganska nära varandra. Detta gör att det ofta hände att man stängde av vibratorn istället för att bara byta program. Detta var visserligen irriterande för båda men man kunde fortsätta igen utan problem.

Mellan de enskilda programmen finns tydliga skillnader när det gäller effekten på kvinnan. Vissa program gör att hon stönar högt, så intentivt känns det. Men det är väl just det man vill som man, eller hur? 😉

Efter man har använt den måste den naturligtvis göras rent med ljummet vatten, innan den läggs till sidan ett par timmar inför nästa insats.

Facit:

  • + bra pris i förhållande till det man får
  • + väldigt bra kvalitet
  • + väldigt tystgående
  • + skönt, mjukt material
  • + enormt stimulerande
  • + lätt att göra ren
  • + snygg
  • – kontrollknapparna sitter väldigt nära varandra
  • – lite information om den

Detta är vår första vibrator och vi är helt utom oss! Här hittar ni vibratorn med klitorisstimulator från Best Mate.

ORION´s produkttestare Anders & Malin från Stockholm.

Omdöme: 4,5 av 5 hjärtan
4,5 hjärtan för vibratorn från Best Mate

'Sexleksakstest – vibrator med klitorisstimulator från Best Mate' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien