Tease & Denial – hetsa upp och sedan vägra

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Om ni gillar att experimentera i sovrummet och är nyfikna på olika böjelser och förkärlekar så har jag här kanske den perfekta BDSM-praktiken för er. Denna sexpraktik benäms Tease & Denial (hetsa upp och vägra) och detta är ett samlingsbegrepp för sexuella lekar som ökar upphetsningen och gör den mer intensiv utan att man når en orgasm.

Rent generellt så handlar denna praktik om att hetsa upp partnern så länge som möjligt tills han eller hon nästan får en orgasm. Det är dock viktigt att det inte blir någon orgasm och att denna stoppas strax innan. Denna process kan upprepas så många gånger som ni vill. Genom den upprepade upphetsningen och denna vägran som efterföljer så ökas den sexuella upphetsningen otroligt hos bade kvinnor och män. Efter ett sådant scenario beskrivs den sexuella lusten som mycket starkare än normalt.

Vad är Edging & Blue Balls?

Att stimulera partnern så länge tills han eller hon nästan får orgasm och sedan stoppa det hela kallas ofta för Edging (kant). Hos män resulterar en sådan händelse oftast att de så kallade lustdropparna rinner ut och detta kallas då Edge. Genom denna stimulation och efterföljande vägran så uppstår det ofta en ökad blodtillförsel i penis och pung. Detta kan leda till en blåaktig missfärgning av pungen – detta kallas då Blue Balls. Trycket som uppstår gör ofta ont.


Hur länge man utövar denna teknik och hur ofta orgasmerna vägras skiljer sig från par till par och det finns inga specifikationer för detta. Sexpraktiken associeras ofta med BDSM-kretsar, särskilt den kvinnliga dominansen, och är del av orgasm-vägran, kyskhetshållning eller penis- och pungtortyren. Här handlar det ofta om en känsla av sexuell frustration eftersom man inte får någon orgasm som tar bort den sexuella spänningen. Rent generellt handlar denna BDSM-praktik om makt och maktlöshet. Medan den aktiva partnern hetsas upp, stimuleras och kontrolleras så är den passiva partnern helt utlämnad till den aktiva partnern.

BDSM-praktik som är perfekt för nybörjare

Tease & Denial är perfekt att utöva om man är nybörjare eftersom man individuellt kan anpassa intensiteten och varaktigheten. Ni kan prova på det och se om ni gillar denna tekniken eller inte.


'Tease & Denial – hetsa upp och sedan vägra' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien