Sexställningen Eiffeltornet – vi förklarar denna vandringssägen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Sexställningen Eiffeltornet? Hmm, ja det låter väl aningens akrobatiskt och svårt. Men i själva verket är denna sexställning faktiskt inget som tvingar dig till kiropraktorn dagen efter utan det är en kombination av doggy style och blowjob – en trekant med en kvinna och två män. På så vis ser det ut som ett Eiffeltorn. Kanske mer spektakulärt än sexställningen i sig är dess ursprung. Bakom sexställningen Eiffeltornet finns en väldigt underhållande historia som uppkom efter kriget. Här får ni reda på varför „The Eiffel Tower“ är djupt rotad i amerikanska sexordböcker.

Sexställningen Eiffeltornet: en myt från andra världskriget

Sexställningen Eiffeltornet har sitt ursprung, som förväntat, från Paris och för att vara en sexställning har den en relativt gammal historia: för över 70 år sedan, strax före det andra världskrigets slut år 1944 så träffades två amerikanska soldater med en fransyska för att ha sex. Överväldigade av glädjen över att kriget var slut gav de varandra en high five medan den ena soldaten tog henne bakifrån och hon samtidigt gav den andra soldaten oralsex. På detta sätt bildade älskarna en figur som med mycket fantasi såg ut som Eiffeltornet.
Sexställningen Eiffeltornet var född, men det var först under den sexuella revolutionen och hippierörelsen i Amerika som den blev populär. Där är den också rätt känd.

Hur funkar nu ställningen Eiffeltornet?

För sexställningen Eiffeltornet behövs inget annat än ett mjukt underlag och lite glidmedel. Ménage à trois (svenska: trekant, tre personer…) är dock absolut nödvändigt för denna ställning. Så här går ni till väga:

  1. Hon står på knä och skämmer bort den ena mannen, som måste stå upp, oralt med munnen. Hur de franska tunglekarna görs bäst får ni reda på här i vårt inlägg om franskt sex.
  2. Samtidigt penetreras hon från den andre mannen – analt eller vaginalt.
  3. Medan hon ägnar sig åt oralsexet, ger karlarna varandra en high five så att det ser ut som ett Eiffeltorn.

I ORION´s stora sexenkät 2018 angav 42% av de tillfrågade att de gärna ville ha en trekant. Om ni alltså har lyckan att få till en trekant så kan ni göra en egen tolkning av sexställningen Eiffeltornet. Det är heller inte speciellt svårt. Dock kan det bli ganska konstigt och tillgjort att göra en high five. I denna hänseende är sexställningen Eiffeltornet kanske snarare en rolig vandringssägen som Angry Pirate eller Dirty Sanchez än en riktig sexposition som ger män och kvinnor gemensamma orgasmer. Men oroa er inte, letar ni efter inspiration som verkligen fungerar i riktiga livet hittar ni helt säkert det passande här i bloggen!

Bild: © Roman Sigaev / fotolia.com


'Sexställningen Eiffeltornet – vi förklarar denna vandringssägen' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien