Sexleksakstest – vibroägget Belou

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Jag har alltid undrat om det är någon skillnad om en sexleksak kostar 129 kr eller över 1000 kr. Ok, nu har jag testat vibroägget Belou och nu vet jag det.

Vibroägget Belou – be satisfied

Förpackningen visar att det denna gången är något riktigt speciellt. Vibroägget ligger i en snygg kartong där allt sitter ordentligt. Vilken skillnad till de billigare produkterna! Leksaken ligger säkert i en skumgummiform och jag fick allt ta i lite för att få ut den. Detta gjorde att kartongen gick sönder lite. Jag kan nu alltså inte ge bort den men det hade jag ju i alla fall inte tänkt att göra.

När jag hade den lilla sexleksaken i handen märkte jag den goda kvaliteten. Ytan är slät och vid äggets tjocka ände finns ett överdrag i metallic. Tack vare detta ser den inte bara ädel ut utan ser även väldigt exklusiv ut. För stimulationsarmen finns det ett extra silikonöverdrag som lovar en mjukare stimulation. Av gammal vana skruvar jag runt på ägget för att hitta batteriluckan. Jag märker dock snabbt att vibroägget laddas via induktion. Detta är ju väldigt bra, men jag kan inte testa det direkt utan det måste först laddas i ca. en timme.

Tillbehör och praktiskt test

Belou-ägget kostar just nu 1299 kr och levereras inkl. laddningsstation, USB-laddningskabel, silikonpåsats för stimulationsarmen och fjärrkontroll. Den som blir tillräckligt blöt borde dock kunna använda den utan glidmedel eftersom den är så slät. Jag behöver dock lite glidgelé. Jag testar ägget ihop med min man. Ytan med metall känns ganska kall när den förs in. Vi borde kanske ha värmt upp det med händerna innan. Storleken och formen är perfekt och det är inga problem att föra in ägget. Ägget har en längt på 8,5 cm och en diameter på upp till 3,6 cm och passar därför väldigt bra för tajta tjejer. Stimulationsarmen skulle dock kunna vara lite kortare för min storlek, men det är säkert skillnad från anatomi till anatomi.

Min man och jag testar ägget tillsammans med den extra silikonkudden och startar vibratorn med fjärrkontrollen. Det finns 4 vibrationsmodus och 4 olika hastigheter. Min man håller i fjärrkontrollen och därför vet jag inte riktigt vad som kommer hända, detta gör det hela väldigt spännande. Vibrationen är tystgående men tillräckligt stark. Min man testar de olika modusen och för mig passar den varaktiga vibrationen bäst. Den är väldigt stark, även i den svaga modusen. Eftersom vibroägget sitter fast och att leksaken inte behöver tryckas mot klitoris så kan jag röra mig fritt. Vi har båda händerna fria och kan krama varandra och röra vid varandra ännu mer medan jag stimuleras av vibroägget. Min man tycker också om det. Så mycket att vi tar bort ägget igen och har riktig sex. Det var ett underbart förspel och jag kan tänka mig att använda vibroägget när jag är ensam.

Jag ser särskilt fram emot att testa det när jag är och handlar eller på bio. Detta borde inte vara några problem med tanke på hur bekvämt det är eller på grund av den tystgående vibrationen. Bara tanken på att stå i affären mellan hyllorna och inte veta när vibrationen startar… otroligt upphetsande! 😉

Eftersom leksaken är vattentät så är den väldigt lätt att göra ren och att lägga den i den fina förpackningen igen.

Facit:

Vibroägget Belou kostar visserligen en del men det är det värt. Den har en ädel design och är väldigt kvalitativ. Vibrationen är oerhört stark men tystgående och det är en sann fröjd att använda det. Det känns helt enkelt väldigt bra att använda en leksak med en sådan kvalitet! Den som vill öka spänningen måste absolut använda det om dagarna. Jag är väldigt glad att jag fick testa Belou-ägget.

Produkttestaren Mia från Helsingborg.


Omdöme: 5 av 5 hjärtan
5 hjärtan för ägget Belou

'Sexleksakstest – vibroägget Belou' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Tagged:


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien