Sexleksakstest – spänn-på-dildon „Strap-On“ från Go Soft

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

På ORION´s websajt finns det en beskrivning samt en kort videosnutt som handlar om Go Soft strap-on-dildon. Här kommer därför bara en lite kortare information:

Material & användning

Här handlar det om en strap-on för nybörjare och de mer avancerade. Det ör en dildo med stor sugkopp och en string-panty som kan justeras i storlek. Dildon är 16 cm lång och har en diameter på 3,5 cm och den är böjd i spetsen. Silikonet ger ett exklusivt intryck, det känns väldigt mjukt och luktar inte kemiskt. Samma sak gäller för stringen. Den består visserligen av ett konstmaterial, men här har man satt fokus på kvaliteten. Ingen kemisk lukt och den känns bra att hålla i –dildon är väldigt smidig. Tillverkaren har också tänkt på att sätta spännena så att de inte stör under samlaget eller att de river på huden. Stringens framsida känns som tunt neopren och är väldigt elastisk. Här finns ett hål där man stoppar in dildon. Först tänkte vi att det kanske töjs ut eller att stringen kanske inte håller fast dildon vid lite hårdare action men där hade vi fel. Tillverkaren har gjort ett bra val med detta material.

Det praktiska testet

I praktiken funkar denna strap-on väldigt bra! Stringen är lätt att ta på sig och storleken justeras enkelt. Den lila dildon är, även om den är från Go Soft, ganska hård och styv än mjuk och flexibel. Men den är inte för hård! Vi tycker att den är bra som den är – ingen skadorisk men ändå så styv att man kan stöta bra bakifrån med den. Och detta funkar väldigt bra med detta set. Stringen håller dildon på plats och den glider inte runt. Tack vare den breda sugkoppen så efterlämnar den inga tryckställen. En liten nackdel är dock att 16 cm är lite för lite. Speciellt vid anal-action skulle det inte skada med ett par centimeter extra.

Test-facit

Vi rekommenderar varmt strap-on-settet från Go Soft. Kvaliteten är bra och priset är mer än rättvist. Särskilt med tanke på att det finns en massa strap-on-set på marknaden som är väldigt dåliga och det säger vi av egen erfarenhet. Med detta strap-on-set gör man ett bra val och därför kan vi med gott samvete ge det fem hjärtan.

Produkttestaren Michael från Linköping.


Omdöme: 5 av 5 hjärtan
5 hjärtan för spänn-på-dildon

'Sexleksakstest – spänn-på-dildon „Strap-On“ från Go Soft' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien