Sexleksakstest – Pro Anal Intimdusch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Hygien är A och O. Så ska det ju vara! Denna gången är testprodukten ingen sexleksak i sig utan något som man ägnar sig åt innan – oavsett om man använder en „ersättning“ eller har sex med en riktig person.

Analsex - ett stort tabu?

Analsex – ett stort tabu?

Testrapport

Pro Anal intimdusch är en stor pumpboll med en praktisk, slät bottenyta. På så vis är det möjligt att ställa den upprätt medan den används, så är inte fallet med andra pumpbollar. Ytan känns väldigt mjuk och slät och pumpbollen ligger bra i handen.

Användningen är visserligen enkel, men den bifogade bruksanvisningen är bara en vanlig, enkel version. Just när det gäller hygienprodukter så skulle det ju vara önskvärt med instruktioner som hänvisar till produkten och dess användning. Att man inte behöver information angående batteribyte till denna sorts produkt borde vara ganska uppenbart.
När man för in den så bör man vara lite försiktig: man bör smörja in den avtagbara påsatsen med lite glidgelé så att det glider bättre. Själva spetsen är lite kantig – här bör du inte vara för otålig eller för hårdhänt och ta sig ordentligt tid (det gäller ju med allt man för in „där bak“.)
En rund spets vore nog bättre och skulle förenkla införingen ännu mer.
Pumpbollen bör fyllas med en ljummen vätska. För detta kan man antingen ta av påsatsen och hålla bollen under vattenkranen eller fylla den genom att trycka och släppa på bollen i en skål med vatten. När man för in den så kan det vara bra att böja något på benen. Är spetsen införd så trycker man på pumbollen precis så man vill ha det och vattnet försvinner in i tarmen och gör sitt arbeite där. Vattnet bör hållas så länge tills man känner behovet att det „vill ut igen“. Då rinner vattnet ut i toaletten.

Det kan vara bra att använda intimduschen i badrummet om en „nödsituation“ skulle uppstå. Allt beroende på användningsfall kan man upprepa processen en eller två gånger. Mer än det bör man inte göra det. Naturligtvis är det lämpligt att tömma tarmen innan användningen. Dessutom bör man vänta lite innan man för in andra föremål eller könsdelar. Är man fortfarande osäker på hur man använder en sådan analdusch bäst så hittar man fler anvisningar och information på nätet.

Om man tar hänsyn till de små, negativa punkterna så får man ändå en bra produkt till ett lågt pris. Jag ger Pro Anal Intimdusch 4,5 hjärtan.

Michael från Linköping

Omdöme: 4,5 av 5 hjärtan
4,5 hjärtan för Pro Anal Intimdusch

Bildkälla: © stryjek / fotolia.com


'Sexleksakstest – Pro Anal Intimdusch' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien