Sexleksakstest – parvibratorn “Doppio”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Idag vill vi gärna berätta om vår nya testprodukt, parvibratorn „Doppio“ från BeauMents. Den lovar sköna stunder ihop med älsklingen men även när man är ensam. Vi har just kommit hem från en semesterresa och ser verkligen fram emot den här produkten. Partnervibratorn levereras i en exklusiv förpackning och på utsidan finns de första bilderna av hur man kan använda den. Vi blir riktigt sugna och packar upp vibratorn. Inuti hittar vi naturligtvis vibratorn, en passande USB-laddare och en anvisning. Ett tryck på knapparna visar att Doppio redan är laddad. Väldigt bra! Men innan första användningen så blir den naturligtvis rengjord. Som alla tidigare testprodukter vi fått luktar den inget och detta är ju såklart bra!

De tekniska detaljerna

Men först och främst kommer vi till vibratorn: Doppio är blå och har en snygg och ergonomisk design med två böjda armar och en yta med två knappar. Den har ett överdrag av silikon / ABS som känns väldigt mjukt och lent. Alla vibratorns kanter är runda så att man inte känner några störande kanter. På undersidan finns en anslutning för laddning som är så liten att inget vatten kommer in vid rengöring. Tillverkaren beskriver att Doppio är stänkvattenskyddad men vi har använt den utan problem i badkaret „under vatten“.
På ovansidan befinner det sig två knappar som lyser när den är igång. Men varför två? Jo, i Doppios inre finns inte bara en, utan tre kraftfulla motorer. En i varje arm och en tredje direkt i vibratorn. Dessa kan sättas igång eller stängas av oberoende av varandra. På så vis kan man styra vibrationsintensiteten bra. Även om motorerna är väldigt kraftfulla så hör man inga höga eller störande ljud. Totalt finns det sju olika vibrationsmodus som räcker fullständigt. Parvibratorn är 14 cm lång och den rena påläggningsytan är 3 cm. De båda armarna är 9 cm långa. Diametern på armarna är mellan 0,9 och 1,9 cm.Parvibratorn Doppio

Det praktiska testet

Nu kommer vi till det praktiska testet: på grund av den släta ytan glider Doppio lätt över huden och jag smeker min flickväns bröst med den. Även om jag bara berör henne med silikonvibratorns armar så stönar hon tyst och det visar att effekten är otrolig. Vibratorns båda armar sitter väldigt tätt ihop men är lätt att dra isär. Jag klämmer ihop ena bröstvårtan med den och den styvnar direkt och hennes stön blir allt högre! Men oroa er inte, klämma fast kan man nog inte kalla det, trycket är inte stort. Det gör absolut inte ont. Jag går vidare neråt och smeker henne lätt över blygdläpparna och hennes bäcken börjar att skaka. Jag klämmer fast hennes blygdläppar och smeker henne fram och tillbaka där. Känslan är helt obeskrivlig för henne.
Men vi går ännu längre. Vi fortsätter med hennes klitoris och det blir bara bättre och bättre! Jag skulle kunna fortsätta så här för alltid men hon skriker: „Jag vill ha din kuk!“ Okej, jag klämmer fast vibratorn så att den sitter bakom min pung. Jag märker direkt vilken effekt Doppio har! Även om vibratorn sitter fast på mig så överförs vibrationerna till min flickvän när jag tränger in i henne. Länge håller vi inte ut och vi får båda snabbt en orgasm. Vi tittar på varandra med frågan: vad var det där???
Wow, vilken känsla, allt pirrade, en helt otrolig grej! Det första testet var alltså full succe! Och under de kommande dagarna så provide vi partnervibratorn så det stod härliga till. Även om man letar efter dem så hittar man inga svagheter. Om man känner för en enkel stimulation med bägge armarna på brösten, blygdläpparna, klitoris eller ollonet, pungen eller analområdet, om man för in den eller använder den som påläggningsvibrator i alla möjliga variationer. Det är en TOP produkt och den har i vilket fall som helst blivit en av våra favoritleksaker.

Facit till parvibratorn Doppio

Helt klart – full poäng! Doppio är en perfekt sexleksak för par men kan även användas om man är själv. Tack vare designen kan den användas multifunktionellt och det lovar spänning! Priset är definitivt ok eftersom det handlar om en riktigt exklusiv produkt. Rekommenderar vi att köpa denna? Ja, absolut!

Joakim från Norrtälje


Omdöme: 5 av 5 hjärtan
5 hjärtan för parvibratorn Doppio

'Sexleksakstest – parvibratorn “Doppio”' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien