Sexleksakstest – jättestor adventskalender med lucka på baksidan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Vilken himmelsk överraskning! Tack vare ORION fick vi redan nu julstämning. Istället för en liten röd kartong fick vi nu ett jättestort paket. I detta låg det en adventskalender. Men inte vilken som helst, utan en erotisk kalender med 25 luckor.

Adventskalendertestet

Kalendern är snygg och ett riktigt blickfång hemma. Den skulle också passa perfekt på vår vägg i vardagsrummet, men visst skulle man få förklara ett och annat och man skulle få oväntat besök. Därför valde vi att hänga upp den i sovrummet istället och där passar den faktiskt väldigt bra.
En brunhårig, lättklädd kvinna och en väldigt tränad man pyntar den ca. 80 x 50 cm stora erotikkalendern. En highlight är adventskalenderns baksida där man ser en 25:e lucka på en kvinnas rumpa. Om detta är en slump? Tja, låt er överraskas. 😉

Adventskalenderns innehåll

!!! OBS: Spoiler !!!
Eftersom det inte är advent ännu och vi är otroligt nyfikna människor så öppnade vi luckorna enligt våra egna regler. Vi fick först öppna en ny lucka efter att vi hade provat innehållet i förra luckan. Och det började hett. Den första överraskningen var ett par snygga sammetsbojor med en gyllene kedja. Allt eftersom blev den sexiga outfiten komplett, allt från bröstvårtsstickers till masker och underkläder. Vi hittade till och med en piska i en av luckorna och allt var i en väldigt bra kvalitet.
Dessutom fanns det ett radda leksaker för sängen: dildos, vibratorer och kondomer. Passande till detta hittade vi även glidgeléer och massageoljor i luckorna. Med spänning öppnade vi sedan den 25:e luckan och vi blev inte besvikna när vi hittade en liten analplugg som vi naturligtvis provade direkt. Som jag nämnde var allt i en bra kvalitet – vi behövde dock byta batterierna i en vibrator efter första testet.

Facit:

  • + Bra pris
  • + Bra kvalitet
  • + Trevlig presentation
  • + En perfekt presentidé
  • – Batteribyte vid första testet av en vibrator

Vill ni också ha en sexig & erotisk advent? Skaffa er då ORION´s jättestora adventskalender 😉

Produkttestaren Michael från Linköping.


Omdöme: 5 av 5 hjärtan
5 hjärtan för ORION´s adventskalender

'Sexleksakstest – jättestor adventskalender med lucka på baksidan' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien