Sexiga dekorationstips – så blir ert sovrum till ett kärlekstempel!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Sovrummet som kärlekstempelMan måste verkligen inte ha en rund säng som man kan snurra på och en spegel uppe i taket – även med en mindre penning och snygga accessoirer kan man göra ett erotiskt kärlekstempel av ert sovrum. Här ett par dekorationstips: 

1.) Förberedelser: En av de största lustdödarna i sovrummet är tv´n! När den står i sovrummet blir det att „man bara ska se något“ och sen blir det att man fastnar framför burken istället för att ägna sig åt varandra. Kasta alltså ut er kärleksfiende från sovrummet och ni kommer snart att ha mer energi för varandra. Även onödig oordning och prylar som strykbrädor och torkställ har inget att göra i sovrummet: De distraherar och är oromantiska.

2.) Ljus: Välj helst en indirekt belysning, som t. ex. små bords- eller vägglamppor med en mörkare skärm (röd eller grönt stimulerar och är mysigt). Ännu bättre är det naturligtvis med stearinljus som är utspridda i hela rummet och som ger ett mjukt, varmt ljus. Men se ändå till att sängen är tillräckligt belyst, män är ju som bekant ögonmänniskor och de blir framförallt upphetsade av att se partnern. Ni kan gärna hänga något över de lampor som är för ljusa. 

3.)  Dofter: Om ni har valt erotiserande doftljus som belysning är det ännu bättre: De ger en stimulerande doft som förtrollar sinnet. Om du inte har några sådana kan ni annars ta lite av er – eller hans älsklingsparfym och spraya lite en meter ovanför sängen. Men försiktigt att det inte blir för mycket, det kan annars ha en avtändande effekt. Även ett par droppar eterisk olja i ettt normalt värmeljus gör under.

4.) Täcken, dukar & dekoration: Den som är rikitgt kreativ kan dekorera väggarna med draperier och tyger. Detta ger en mysig och exotisk atmosfär som i tusen och en natt. Här lämpar sig färgerna mörkrött eller ett arrangemang helt i oskyldigt vitt. Mitt tips: En kvadratisk duk som har samma storlek som er säng kan ni sätta fast i taket. Nu har ni en romantisk baldakin utan att behöva köpa en hel himmelsäng. Även ett stort, orientaliskt överkast eller ett par fällar och framförallt massor av kuddar på sängen ger ett antiskt lusttempel med hög mysfaktor. 

5.) Musik: Ha på låg bakgrundsmusik. Den tar bort den eventuella, pinsamma tystnaden till en början.

6.)  Drycker & godsaker: Om ni vill skämma bort er älskling riktigt rejält kan ni ställa lite godsaker och en fruktskål i närheten av sängen. Vindruvor, jordgubbar etc. är perfekt! Ett par drycker för innan och efter skadar inte heller. Då behöver man inte avbryta akten om man flämtar efter vatten. 😉

7.) För de som vill ha något riktigt speciellt kan även använda en sexmöbel under kärleksakten. Klicka här!


'Sexiga dekorationstips – så blir ert sovrum till ett kärlekstempel!' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien