Så peppar ni upp sexlivet!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Allting kan bli bättre, även sexet! Oavsett om man är homo, hetero, nykär eller om man lever i ett längre förhållande. Med dessa tips peppar du upp sexlivet, förhindrar slentrian och överraskar dig själv och din partner:

Den ena efter den andra

För många par är den gemensamma orgasmen det ultimativa. Men nu gör ni det annorlunda och ägna er åt varandras kroppar efter varandra.
På så vis kan ni koncentrera er hundraprocentigt åt partnern. Observera minsta reaktion, rörelse och på andningen. Nu kittlar ni fram den bästa orgasmen ni kan tänka er. Njut av hur oemotståndligt sexigt det är och se fram emot att strax få samma behandling!

Bind för ögonen

Den som inte har prövat bör absolut testa det: bind för ögonen på din partnern. Så fort vi inte ser något skärps nämligen alla andra sinnen. Varje beröring känns mycket mer intensiv. Var kreativ och prova mjuka piskor, isbitar, fjädrar eller vibratorer. En härlig bieffekt: den som tycker att det är svårt att vara aktiv under sexet brukar känna sig säkrare när ingen ser på.

Vibrator “be Gloomy”, glidgelé “Sexy Ice, piska Bad Kitty

Kärlekskulor

Kärlekskulor kan visserligen också vara sköna, men i första grad är de tänka för att träna upp bäckenbottenmuskulaturen. En erotisk träning alltså. Och detta är något som verkligen funkar! De som provat kulor säger sig få en ökad upphetsning och mer intensiva orgasmer, alltså bättre sex!
En annan bieffekt: kvinnor med bra vaginalmuskler verkar trängre och genom att de leker med musklerna njuter partnern av härliga orgasmer!

Kulor från Best Mate, Velvet Balls, Love Ball

Inspiration

Var nyfikna och se vart gränserna är! På nätet hittar du tips, sexställningar, massagepraktikor m.m. I ORION´s webshop hittar du i stort sett allt du behöver: sexleksaker, sköna glidgeléer, bondageartiklar och naturligtvis sexiga underkläder. De som vågar skaffar sig en erotisk film eller besöker en sexklubb. Ni kommer kanske inte gilla allt, men det viktiga är att man vågar ett och annat.

Womanizer Starlet, kimono

Play!

Konstigt nog använder många människor sexleksaker när de är själva. Detta är en bra idé, sexleksaker är ju gjorda för att stimulera så perfekt det bara går. Men varför ska det bara vara för solo-nöjen? Det känns väldigt lyxigt att kunna experimentera med partnern. Och ta reda på vad han eller hon reagerar särskilt mycket på.
Det finns inte bara klassiska dildos och vibratorer, det finns även ett stort utval av speciella sexleksaker för par som ger det där lilla extra!
OBS: ta aldrig sexleksaker som kritik för din förmåga som älskare. Se dem som ett komplement som sätter pricken över I:et!

Vibrator för henne & honom, lustfingrar, vibrotunga

love yourself – together!

En särskild inspiration kan vara er själva: har ni någongång onanerat med varandra? Onani är tabu för många men tänk efter lite: nästan alla tycker det är otroligt fascinerande att se partnern njuta så av sig själv. Och dessutom visar man ju vart och hur man vill bli berörd.
Om du provar på detta så kommer ni i alla fall att uppnå en helt ny nivå av intimitet!

Låter det som mycket på en gång? Till en början kan du ta 2 punkter som du gillar särskilt mycket. Den erotiska faktorn i ditt kärleksliv kommer att skjuta i höjden!

Bild: © kirillica / fotolia.com


'Så peppar ni upp sexlivet!' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien