Potensmedel från naturen – dessa 6 naturliga medel förbättrar sexlivet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Många människor försöker alltid att förbättra sexlivet. Oftast hjälper de till med olika mediciner om det inte funkar som man har egentligen har tänkt sig. Män tar till exempel ofta till det kända blå pillret. Dock är det inte så billigt och det kan uppstå jobbiga biverkningar. Men annars hittar man växter och substanser i naturen som kan ha en liknande stimulernade effekt hos människor. Dessa är dock inte så kända så jag tänkte att jag skulle presentera ett par av dem.

Jag vill inte berätta så mycket om de stimulerande livsmedlen som många av er redan känner till. Det är ju känt att till exempel chili, ingefära – och andra kryddor, frukter och kryddor sätter igång blodcirkulationen och detta kan ha en positiv effekt på ståndet. Dock finns det mer afrodisiaka som inte är så känd hos oss. Därför kan jag inte ge er någon garanti på att det är riktigt. Det finna naturligtvis fler medel om kan ha en positiv effekt på ert sexliv.

Naturlig afrodisiakum

Ginkgo:
Denna sortens träd kommer ursprungligen från Asien (Japan, Kina). Speciellt i den traditionella kinesiska medicinen använder många läkare växten som botemedel. Den sägs hjälpa mot bland annat hudorenheter och koncentrationssvårigheter. Och ännu intressantare för oss: Ginkgo hjälper mot blodcirkulationsstörningar och ska vara ett naturligt afrodisiakum för mannen.

Ginseng:
Växten kommer ursprungligen från Östasien (Korea, Ryssland) och den används framgångsrikt vid olika problem. Ett dagligt intag av röd Ginseng ska till exempel stärka människans immunsystem. På så vis förebyggs bland annat influensasjukdomar. Även minneskapaciteten sägs förbättras enormt vid ett regelbundet intag. Och i vissa asiatiska länder betraktas roten som mirakelmedel till potensökning om man konsumerar det dagligen. Dessutom stärks kroppen och nervsystemet. Man bör dock bara äta Ginseng maximalt tre månader i rad då man annars kan få biverkningar av den.

Guarana:
Denna växtens frukter betraktas som „Ungdomens frukt“ hos indianerna. Frukten som ursprungligen kommer från Sydamerika är rik på koffein. Dock har inte koffeinet samma effekt som hos ett vanligt kaffe utan det frisätts allt efter som. Detta ska även ha en effekt på sexet. Det sägs att man får en ökad sexlust efter att man konsumerat Guarana.

Hur blir man egentligen bra i sängen?

Hur blir man egentligen bra i sängen?

Damiana:
Även den i Europa mindre kända växten kommer från djungeln i central- och sydamerika. Där använder man växten sedan länge mot till exempel depressioner och trötthet. Damiana-växten sägs ha en väldigt adrodiserande effekt hos både män och kvinnor. Den är särskilt ägnad för människor med minskande sexlust och sexuella störningar. Bladen ökar lusten till sex och förebygger delvis sjukdomar som exempelvis inflammationer i pungen. Men se upp: många personer rapporterar att växten kan ha en psykoaktiv effekt.
Man kan röka växtens blad eller brygga te av dem.

Spanska flugan:
Detta potensmedel är ganska känt hos oss. Spanska flugan är egentligen en skalbagge som innehåller ett speciellt gift. Detta gift gör att män lättare får en erektion och denna förbättrade erektionsförmåga är även vetenskapligt bevisad. Man bör dock vara mycket försiktig med doseringen. En överdosering kan nämligen vara dödlig. Därför är det bäst om man konsulterar en specialist angående vilken dos som är den perfekta för er kropp.

Maca:
Floran i Syd- och Centralamerika verkar ha mycket att erbjuda när man vill sätta fart på den egna sexualiteten. Maca blir nu kändare och kändare även hos oss i Europa. Denna växt har fått titeln „naturligt potensmedel“. Maca är känt för att öka både potensen och den sexuella lusten varaktigt. Växten innehåller mycket protein, vitaminer och mineralämnen. Dessa gör att kvinnor får en bättre orgasmförmåga och att män producerar fler spermier.

Tänk på kvaliteten!

Man bör dock nämna en sak gällande alla sorters afrodisiaka. Det finns naturligtvis en massa folk som kan tänka sig att prova dessa produkter och därför tillverkas det en massa olika produkter som även säljs dyrt. Därför bör ni inte skaffa er de första och bästa pillrena ni ser utan informera er om dess kvalitet först. Bara så kan ni gå ut ifrån att ni får den effekten ni önskar.

Bilder: © sakkmesterke / fotolia.com


'Potensmedel från naturen – dessa 6 naturliga medel förbättrar sexlivet' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien