ORION´s kalendrar: erotiska pin-up-kalendrar med nya bilder varje månad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Votes / Betyg: 3.00 av 5)
Loading...

ORION-kalendrarna är riktiga samlarobjekt. Varje år låter killar & tjejer kläderna falla och visar upp sina läckra kurvor. Antingen sensuellt eller vågat – det bestämmer du! De erotiska kalendrarna visar sexiga kroppar i erotiska poser och det är detaljerat och variationsrikt.
Synen av stora bröst och sexiga sixpacks kommer nog få fart på din fantasi och du kann se fram emot en ny, läcker bild varje månad. Pin-up-kalendersidorna är 297 x 420 mm stora och här är det nog inte datumet so mär det viktiga. Och du, kalendrarna är perfekta att ge bort i julklapp!

Fem ORION-kalendrar – en översikt

ORION-kalendrarna är en fröjd för ögat för både kvinnor och män. De passar för sovrummet, omklädesskåpet, verkstaden eller byggkojan – en erotisk pin-up-kalender peppar upp vardagen för alla. Bröst, rumpa eller mannens bästa vän. Du bestämmer vilken ORION kalender som passar din smak bäst.

„Real Cocks“ – ORION-kalendern som visar det viktigaste

„Real Cocks“ heter kalendern som får både män och kvinnor att tappa andan. På 12 sidor visar sexiga killmodeller deras bästa delar. Tack vare det estetiska, svart-vita trycket ser man enskilda detaljer ännu bättre. Modellerna övertygar med en vältränad kropp som garanterat gör en svag.

„Big Boobs“ – denna ORION kalender drar blickarna till sig

Om modellerna hittar passande kläder till de stora brösten – för omständigt! Därför visar sig modellerna i denna kalender helt utan kläder upptill. I olika poser presenterar modellerna det de har – ensamma men även gemensamt i olika kulisser. Under de 12 månaderna kan du även ta en och annan syn på damernas läckra rumpor. Sällan har man sett så många kurvor i en och samma ORION-kalender!

„Sexy Babes“ – ORION-kalendern med de hetaste kurvorna

De sexiga bejbsen i denna pin-up-kalender visar dig nya erotiska bilder varje månad. De 12 underbart vackra modellerna presenterar sig ensam på sängen men även på tu man hand under duschen. Deras läckra kroppar pyntar tjejerna med sexiga underkläder – men oroa dig inte! De är absolut inte rädda för att visa naken hud! Kalendern är i färg och du kann utforska varje detalj i lugn och ro…

„Men“ – ORION-kalendern med sexiga sixpacks

Pin-up-kalendern “MEN” har snygga svart-vita aktfotografier. Männen I denna ORION-kalender presenterar sig I olika kulisser pch poser. Se hur vattendropparna rinner av ett läckert sixpack i duschen eller se hur han berör sig själv. Dessa sexiga karlar kommer säkert göra en och annan helt galen.

„Hot Ass“ – ORION-kalendern med en syn på rumpan

Gillar du en läcker rumpa? Ja, då är pin-up-kalendern „Hot Ass“ i ett stort format just det rätta för ditt kommande år! Månad för månad visar en tjej upp hennes läckra rumpa. Medan en del tjejer visar upp deras rumpa i sexiga spetsunderkläder, låter andra deras kläder falla helt. Denna ORION-kalender har helt klart fokus på baksidan – men man får även en glimt av bröst och styva bröstvårtor.

Som sexig julklapp till sig själv eller nära och kära – alla blir glada för en erotisk kalender 🙂


'ORION´s kalendrar: erotiska pin-up-kalendrar med nya bilder varje månad' have 2 comments

  1. 15/12/2018 @ 02:01 Jeanette B.

    Mycket bra.!

  2. 15/12/2018 @ 02:02 Jeanette B.

    ++++ 4plus


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien