Orgasmknep för kvinnor & män

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
Orgasmknep för mannen & kvinnan

Orgasmen. Ett mysterium som följer oss genom hela vår sexuella karriär. Men hur får jag den?

  • Hur funkar den?
  • Kan jag överhuvudtaget få en?
  • Varför går det alltid så snabbt i porrfilmerna?

En massa frågor, rädslor och resultatet: väldigt mycket press.

Alla vägar bär till Rom

Vi kvinnor har en avgörande fördel gentemot män: vår orgasm varar i genomsnitt nästan tre gånger så länge och det finns en massa möjligheter för oss att uppleva den.
Av smek, gnuggningar, inträngningar, fantasier, bilder, genom stimulation av klitoris, G-punkten eller analsex. En naturlig fiende är dock den tidigare nämnda PRESSEN.

5 sanningar om den kvinnliga orgasmen

5 sanningar om den kvinnliga orgasmen

Orgasm eller inte?

Press är den bästa metoden att förhindra en orgasm. Många kvinnor kommer till en viss punkt av upphetsning men sedan fortsätter det inte.

Ett exempel: han håller på att skämma bort er med tungan och ni tänker: „Nu borde jag faktiskt komma snart“, „Stackarn är säkert helt färdig“, „Vad händer om jag inte kan komma alls?“

Allt detta är tankar som visar: vi är inte ett dugg koncentrerade.

Orgasmen är ju bara grädden på moset. Det är ju egentligen vägen dit som är avgörande. Ofta beskriver kvinnor känslan till orgasmen som en flod som rinner snabbare och snabbare eller som en strand där vågorna slår emot hårdare och hårdare. I bästa fall så kommer upphetsningen och njutningen till stranden ganska så samtidigt.

Men det händer ofta att det är „antingen-eller“. Om vi “pushar” oss till orgasm så får vi den visserligen men vi är då så spända att vi inte riktigt kan njuta av den. Eller så njuter vi så av närheten till partnern men vi är inte direkt upphetsade och därför kommer vi heller inte.

En möjlighet är att medvetet uppleva sin egen upphetsningskurva under sexet. Försök att känna exakt om ni mer sexuellt upphetsade och ställ er frågan om ni njuter av sexet för tillfället.

Även om den här texten kanske mer är tänkt för kvinnor så gäller dessa tankar även för mannen:
Orgasmen kan man öva!

Övning ger färdighet

En metod att öka er chans att få orgasm är att träna upp bäckenbotten. Den konstanta spänningen och avslappningen under sexet gör att ni känns trängre för partnern och gör även att ni får orgasm snabbare. Bäckenbottenöviningar kann man göra överallt: i soffan, när man väntar på bussen, på skrivbordsstolen… Spänn underlivet för ett par sekunder precis som om ni skulle hålla er från att kissa. Slappna av kort och spänn igen osv. Så tränas bäckenbottenmusklerna och detta hjälper er både att öka er upphetsning samt att få orgasm lättare.

Kulor för bäckenbotten
Det finns även sexleksaker som ni kan använda för er bäckenbottenträning och vi talar då om kärlekskulor. Dessa har en boll inuti som rör sig vid rörelser och detta gör att musklerna tränas upp. Dessutom spänns bäckenbotten konstant så att man inte tappar kulorna.
Det rekommenderas att inte använda kulorna så länge. Denna sorts träning kan ge träningsverk och det känns då som menskramper, alltså inte så skönt. Använd kulorna i 20 minuter när ni t ex handlar eller städar.

Bäckengungan
En annan metod är bäckengungan. Denna kan ni prova innan samlaget. Om man gungar med bäckenet fram och tillbaka så tränas bäckenbottenmuskulaturen upp och detta gör att upphetsningeskurvan ökar. Bäckengungan kan göras på rygg i sängen.

womanizern hos ORION

womanizern hos ORION

womanizern
Och till sist skulle jag vilja rekommendera en ny sexleksak som dominerar på sexleksaksmarknaden: womanizern.
Denna lilla mirakelgrej klarar det som ingen man riktigt klarar av under oralsex. Suga, vibrera men inte överstimulera klitorisen. Womanizern arbetar med undertryck och suger fas sig på klitorisen men utan att ligga direkt på den. Detta är ett hjälpmedel som bara måste provas! Det ger er en helt ny sorts njutning och orgasmgarantin är verkligen berättigad.
womanizern finns nu i många olika utföranden: smal, stor eller mindre i en snygg läppstiftsform.

Ha det nu så kul med att upptäcka er orgasm på ett helt nytt sätt!

Bild: © George Mayer, © gpointstudio / fotolia.com


'Orgasmknep för kvinnor & män' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien