Otroliga orgasmer med en ollonmassage

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Ollonet är mannens lustcentrum – en stimulation av ollonet kommer han inte att kunna motstå och med den riktiga fingertoppskänslan gör du honom galen. Lär dig den riktiga tekniken och skäm bort din partner med en lite annan sorts massage.

Lär känna hans penis

En ollonmassage kräver fingertoppskänsla och kännedom om mannens könsorgan. Varje kvinna som vet lite om penis kan göra mannen galen med en direkt ollonmassage. Penisen består av penisroten, penisskaftet och penisspetsen. Och det sistnämnda vill vi idag ge extra mycket uppmärksamhet för i spetsen sitter det känsliga ollonet. Ollonet innehåller en massa nervändar och därför tycker mannen att det är skönt om ollonet rörs vid. Ollonet är omgivet av förhuden som drar sig ihop vid en erektion och ollonet blottas då. På ollonets undersida befinner sig förhudsbandet, även kallat frenulum.
Denna punkt på svällkroppen kan jämföras med kvinnans G-punkt eftersom även denna punkt ger en ökad njutning. Den som har blivit omskuren av medicinska eller religiösa skäl har ingen förhud och heller ingen frenulum. Alla män njuter av en ollonmassage men hos omskurna män måste kvinnor ofta ta det lite försiktigare.

Ollonmassage: men den rätta tekniken gör du honom galen

Många män upplever stora orgasmer om de får en ollonmassage. Men denna teknik måste man lära sig:

Ett annorlunda handjob
Män älskar denna sorts handarbete – en klassisk avrunkning är visserligen en skön stimulation då och då men vid en ollonmassage låter vi bli att röra penisskaftet och ägnar oss helt och hållet åt ollonet.

Variant 1: Håll fast penisskaftet i handen och vänta tills penisen blir styv. Nu börjar du att smeka ollonet med tummen. Långsamt och med lätt tryck. När ollonet har nått full storlek rör du det med cirkulerande rörelser med tummen. Med pekfingret kan du röra vid förhudsbandet – men se upp: ju mer du stimulerar förhudsbandet desto snabbare närmar sig orgasmen. Många män älskar när ollonkransen smeks med fingrarna. Allt beror dock på den egna smaken: vissa kan knappt hålla sig tillbaka när kvinnan använder naglarna, andra män är för känsliga och gillar det inte alls.

Variant 2: Droppa lite massageolja eller glidgelé på handflatan. Nu håller du fast penisen med tumme och pekfinger och börjar sedan att smeka ollonet långsamt med cirkulerande rörelser med handflatan. Denna teknik kan utökas med att du använder brösten i stället för handflatan – bara synen av detta kommer att göra honom galen.
Män gillar kvinnor som överraskar då och då – i alla fall när det gäller sexlivet! 😉 Om du har lite övning i detta och vill överraska honom under ollonmassagen tar fram dina smycken! Smek ollonet med ett par ringar på fingrarna, detta är en särskild stimulation och du kan vara säker på att han aldrig förr har varit så glad över dina smycken.

Kommer han snabbt under en ollonmassage så kan du lägga in lite erotiska straff. Kanske måste han ta hand om dig efteråt eller du avbryter ollonmassagen mitt i som straff och låter honom lida lite.

Bästa sortens avsugning

Kombinera ollonmassagen med en avsugning. Vid denna avsugning koncentrerar du dig helt och hållet på ollonet. Sug på ollonet och med tungan kan du stimulera ollonkanten och förhudsbandet. Naturligtvis är det upp till dig om du sväljer eller inte. Så att även du kan njuta av ollonmassagen så välj 69:an. I den ställningen kan han också skämma bort dig intensivt.

Vaginala och anala njutningar – massera ollonet skönt

Proffsen vad vad de ska göra: den som kontrollerat kan styra den vaginala muskulaturen kan ge partnern en oförglömlig upplevelse med denna vaginala massage. I ridställningen har du den fulla kontrollen. För in ollonet i vaginan. Spänn sedan slidmuskulaturen och slappna av igen. Till detta kan du göra små rörelser uppåt och neråt. Om han stimulerar din klitoris samtidigt kommer ni att uppleva otroliga orgasmer båda två. Slidmuskulaturen kan du träna upp med en bäckenbottenträning med hjälp av kärlekskulor. En stark muskulatur ökar chansen att kvinnor får orgasm.
Man kan även använda analen till ollonmassagen. Här kan dock partnern inte bara slappna av utan måste vara med aktivt. För in hans ollon där bak men var tydlig med att han bara får föra in ollonet. Nu kan du massera honom med anus-muskulaturen eller låta honom föra in och dra ut ollonet långsamt. Om han sedan tränger in helt i ditt anus kan du använda små straff – för en överenskommelse är ju en överenskommelse! 😉

Vad måste man tänka på vid en ollonmassage?

1. Blött ska det vara
Ollonet är väldigt känsligt och normalt sett skyddas det av förhuden. I erigerat tillstånd drar sig dock förhuden tillbaka och ollonet blottas. Om ollonet är blottat under en längre tid så blir huden torr och det blir obehagligt med beröringar. Om du gör en ollonmassage med munnen så räcker det oftast med saliv för att hålla ollonet fuktigt. En glidgelé med smak kan vara en bra idé. Och masserar du med händerna är ett glidmedel eller en fuktgivande massageolja ett måste!
2. Var försiktig med piercade eller omskurna penisar
Har din partner en såkallad Prins-Albert-piercing (en piercing som befinner sig bredvid förhudsbandet) eller är han omskuren så gäller det att vara särskilt försiktig. Penisen är väldigt känslig på grund av piercingen eller omskärningen och det är högsta prioritet att vara försiktig! Du kan bara ta lite hårdare tag om du märker att han inte har ont.
3. Vi är alla olika
Tänk på detta: det som en man gillar behöver inte gillas av alla. Det är därför väldigt viktigt att ta det försiktigt till en början. Om du ser på din partner så märker du snabbt vart han älskar att få massage och vad han inte gillar. Efter ett par gånger vet du precis vad du ska göra och vad du ska undvika. Det som dock är lika hos alla män: efter massagen bör du lämna ollonet i fred. Gör inte misstaget att fortsätta massagen efter utlösningen – män är oftast väldigt känsliga och gillar inte en direkt stimulation efter utlösningen.

Masturbation med fokus på ollonet

Man har inte alltid en bättre hälft där som vill ge en ollonmassage. Då kan det vara bra att ta hand om det själv. De ovannämda tipsen kan man även använda om man är själv. Vi rekommenderar även nybörjare att först utforska en ollonmassage på egen hand för att se om man gillar det.
Naturligtvis finns det även sexleksaker för en stimulation av ollonet som helt klart är värda att testa!


'Otroliga orgasmer med en ollonmassage' have 1 comment

  1. 27/02/2019 @ 16:46 Anonymous

    Det jag reagerar på när jag läser är alla dessa “frilufts”penetrerare!! 😀 Man har ju varit ute på lite “äventyr” i mina yngre dagar 😀
    Cheers, and practice safe sex (all of you)


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien