6 saker som lyckliga par gör varje dag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Härlig romantik när den är som bäst… Många rullar på ögonen men visst är det det som gör ett lycklig relation och det är väl det som alla har som mål. Inte bara på grund av att man har möjlighet att ha en massa sex eller syftet att bilda familj, det handlar mer om en massa småsaker som vi blir glada av. Och det hittar man i riktigt bra förhållanden!
Alltså, luta er tillbaka, tänk på älsklingen… Här kommer de små men viktiga lyckogivarna:

Lyckliga par tänker på varandra

Fylld av kärlek, glädje och förväntan. Om det nu är på jobbet eller på shoppingrundan: Plötsligt är den där, tanken och längtan! Man längtar tills nästa sex, man tänker på hur bra det var sist och man tänker på allt det man skulle kunna göra med varandra. Dessa fantasier ger inte bara en bra känsla direkt, de ger även den rätta drivkraften för ett perfekt sexliv. Bäst vore det ju självklart om man kunde realisera allt på en gång!

Texting och sexting

Om den gemensamma tiden är knapp så är lyckligt nyförälskade i ständig kontakt med varandra. Det som tidigare var post-it-lappar på kylskåpet eller kärleksbrevet i väskan är nu mobilen.
Och den ger ju den perfekta möjligheten till ett ständigt utbyte. Allt från charmant till hett: vi talar om korta meddelanden, hjärtstickers eller snuskiga selfies. Kärleksbevis och sexlöften är erotiska och förljuvar vardagen.

Små presenter för den stora kärleken

De som är lyckliga med varandra unnar sig en total uppmärksamhet. Detta visar de också med små gester. Mannens favorityoghurt landar i kundvagnen, han köper en avslappnande badolja för kvinnan i hans liv. Är han fotbollsfan? Ja, då köper hon nyaste fotbollstidningen. Visst kan det även handla om större saker och om han eller hon också har användning av det är det ju dubbelt så bra. Vad sägs om en ny favoritleksak, sexiga underkläder eller kanske ett presentkort för en hotellnatt: allt detta hör definitivt till present-repertoaren för lyckligt förälskade!

Lär er nya saker – av varandra och med varandra!

I början av förhållandet märker man att man lär känna ett nytt universum. Det handlar om vanor, intressen, musik, resmål och naturligtvis märker man snabbt vad han eller hon gillar i sängen! Det är en massa saker som är otroligt spännande och som ger dig mer än du någonsin tänkt.

Dock är det kanske inte så att man gillar allt av det men det är ju eller ingen som förväntar sig heller.
Och lärakänna-proceduren fungerar ju även tvärtom! Lyckliga par fortsätter att utvecklas tillsammans. Varje dag, i små och i stora saker. De är nyfikna och öppna och alltid redo att prova på nya saker.

På morgonen, middagen och kvällen: ritualer!

Mysstunderna på morgonen, kaffet på sängen, en alltid likadan, speciell mening att önska varandra godnatt på. De flesta lyckliga förhållanden har alldeles egna vanor. Utan dessa skulle det vara något som fattades, de ger ett lyckligt förhållande något exklusivt. Något som bara de två gör och förstår. Och partnern vet direkt vad det handlar om för man känner varandra…

… som om man aldrig hade gjort annat.

Väldigt tråkigt, skulle man kunna tro. Men det är det inte! För här handlar det om lyckliga par och det känns helt enkelt fantastiskt när man förstår varandra så bra. Och visst gör det mycket lättare.
Vi tar ett bra exempel: sex! Det behövs inga stora ord för att säga att man har lust. För här räcker det med en speciell blick. Eller en renbäddad säng. Eller en syn på hennes rosa sextrosa som hon skämtsamt brukar kalla den. Och ska det vara ett hårdare tag så räcker det med en vink på nattduksbordslådan, för båda vet vad den innehåller: glidmedel, bröstvårtsklämmor, analplugg…

Trådlöst vibroägg, glidmedel “Aqua” & paddel

Ingen lust i alla fall? Även detta kan man säga i lyckliga förhållanden utan att världen går under!

Bild: © Nick Freund / fotolia.com


'6 saker som lyckliga par gör varje dag' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien