6 saker som lesbiska och bi-tjejer sysslar med

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Skulle det vara tråkigt utan stake i sängen? Inte då! Tjejer på tu man hand har det lika spännande som heteropar och det går mjukare och hårdare till, allt beroende på dagsform och humör.
I princip finns det bara en skillnad och det är… ja, just det staken. Den har vi naturligtvis inte här. Varför detta inte stör tjejerna och vad de gör istället kan du läsa om här!

Handmade

Manuell stimulation, fingrande, erotisk massage. Det är väl inget sex! Jodå. Sex är inte bara in och ut och detta är något nästan alla kvinnor tycker, och då spelar det ingen roll med vem de hoppar i säng med.

De yttre könsdelarna, alltså blygdläppar, klitoris och mellangården är det som leder till orgasm hos de allra flesta kvinnor. Och detta är inte tillräckligt: skulle det inte finnas en speciell sexleksak tillgänglig så är den kvinnliga G-punkten bäst att nås med fingrarna.

Oralsex

Att lesbiska tjejer gärna slickar känner vi ju till från en massa porrfilmer Och visst stämmer det! Och att detta ger en massa orgasmer känner vi också till från heterovärlden.

Oralsex är något otrolig intimt och dessutom har den mänskliga tungan känsliga sinnesceller. Förutom detta har tungan olika ytor. En sammetslen spets, en grov ovansida. Och det spelar heller ingen roll om tungan tillhör en man eller en kvinna, det finns ingen annan kroppsdel som kan stimulera så direkt.

Tribadi

Tribadi är gammalgrekiska och är ett begrepp när man gnuggar könsorgan mot partnerns kropp. En effektiv sexteknik. Lesbiska kvinnor har den stora fördelen att de till och med kan stimulera klitta mot klitta, inte bara klitoris mot lår, mot magen, mot….

Boob Job

… Bröst! Nu har vi kommit till en ytterligare sorts lek. Det som heteromannen känner till som spanskt sex eller boob job, finns naturligtvis i varianten ladys only. I de flesta lesbiska sovrummen spelar brösten en stor roll. Och detta inte bara för att smeks och att bröstvårtorna stimuleras: en hård bröstvårta är ett perfekt redskap för klitoris!

Strap on sex

Att knulla med harness och dildo. Varför gör lesbiska tjejer det? De vill ju inte ha någon penis, eller? Fel! Bara för att en tjej blir tänd av andra tjejer så behöver det inte betyda att hon inte har lust med vaginal penetration. Alltså hit med en sexleksak! Naturligtvis kan leksaken användas av en hand, men en strap-on möjliggör många olika sexpositioner. Allt från närhet med ögonkontakt och riktig kysshöjd till hård distans vid en doggystyle. Och man har händerna fria.

Flexibilitet

Man vet hur det är. Den ena kör på som bara den, den andre håller sig fast i lakanet. Detta kan visserligen även förekomma hos lesbiska tjejer men det är mer sällan. Det finns nämligen inga fasta roller som kommer från anatomin. Alltså kan man variera som man vill. Aktiv ibland, passiv ibland.

Och en annan lyx: den gemensamma orgasmen är inte det enda som räknas. För här behöver man inte anpassa sig efter partnerns tempo. Detta är inte så viktigt hos lebiska tjejer. Och kroppsliga begränsningar finns det heller inga – en dildo står allt, fingrar och tunga kan hålla på väldigt länge…


'6 saker som lesbiska och bi-tjejer sysslar med' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien