Kvicksands-fetisch och andra galna böjelser

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Jaaa, när man tror man hört allt så kommer vi till denna sorts fetisch… Och visst, så länge inga människor skadas så är det väl fullkomligt tillåtet.
Fetischer finns det många och vi kan ju börja med de normala som t ex fotfetischism. Sedan finns det andra lite annorlunda former som mensfetich, blöjsex eller pedal pumping.
Och vi människor hittar hela tiden nya, kuriosa förkärlekar. För utomstående är det dock oftast svårt att se vad det är som är så erotiskt med dessa böjelser.
Nyligen stötte jag på en ny fetisch där jag frågade mig just detta. Det handlar om slamm och lera eller även kvicksands-fetisch.

Vad är stigmatofili?

Vad är stigmatofili?

Slamm-, ler- och kvicksands-fetisch

De flesta av er känner nog till när två tjejer brottas i lera. Helt okay och säkert läckert att se på för män. När det gäller slamm och ler-fetisch så går människorna dock ett steg längre. Det räcker inte att titta på spektaklet, nej människorna vill roa sig själva i leran, bli skitiga och allra helst ha sex i leran.
Kvicksands-fetischen går ännu ett steg längre. De som har denna sorts fetisch blir sexuellt upphetsade av att se tjejer som sitter fast i kvicksand. På Youtube hittar man olika videos med tjejer som sitter fast i kvicksand. Istället för att ta sig upp så sjunker de allt djupare och djupare. Visst, till slut tar det sig alltid upp igen. För män är det nog olika aspekter som de tycker är erotiska. Kvinnan är hjälplös och försöker att komma loss och samtidigt är hon smutsig och lerig.

Andra galna böjelser

Men detta är inte allt, jag har stött på andra rätt märkliga fetischer och här är min top-3 lista:
1. Looner: Denna fetisch handlar om ballonger. Vissa människor tycker om gummi och doften. Andra gillar när ballongen spricker och en del lägger sig på ballongerna. Här är det bara fantasin som sätter gränser.
2. Gipsfetisch: gipsfetisch är lätt att beskriva. En man eller kvinnas kroppsdelar läggs i gips. Det känns upphetsande att känna gipsen på den egna huden.
3. Ballcrushing: detta kallas även Ballbusting och det är en böjelse där männen gillar när man trampar på könsorganen eller när pungen krossas.


'Kvicksands-fetisch och andra galna böjelser' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien