Klitoris-massage – så gör du henne galen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Klitoris, lustpärla, klitta … det kvinnliga lustcentrumet har många namn hos både män och kvinnor.
Men hur man bäst skämmer bort denna är det få män som vet. Men man bör verkligen sätta fokus på klittan – den har 8000 nervändar och är känsligare än alla andra kroppsdelar. Den som ger klitoris full uppmärksamhet kan ge kvinnan en otrolig orgasm. Detta är möjligt även om kvinnan annars har väldigt svårt att få orgasm. Alltså karlar – om ni vill överraska er partner så ta här en titt på vår steg-för-steg-anvising hur en erotisk klitoris-massage går till!

Vart befinner sig klitoris?

Klitoris kallas gärna lustpärla. Detta namn har dock inget att göra med den riktiga storleken. Till skillnad mot vad många kvinnor och män tror så är klitorisen ganska stor i storlek. Den synliga delen av klitoris befinner sig bakom venusberget och utgör spetsen av blygdläpparna som går ihop. Klitorisens spets sticker ut ca. 2 cm under ett veck – även kallat klitorisförhuden. Klitoris går ca. 9 cm in i vaginan och delar sig u två delar som ligger längs de stora blygdäpparna.

Är kvinnan upphetsad så sörjer klitorisen för att bäckenområdet fylls med blod och blir känsligare. Svullnaden av klitoris och även blygdläpparna har funktionen att kvinnans lustcentrum får en bättre kontakt med penis. Många kvinnor kan först få orgasm när de känner en kontakt mellan klitoris och penis. Men ingen panik, killar – även om klitoris är precis lika komplexa som kvinnorna själva är en stimulation med de rätta handrörelserna faktiskt inte så svårt!

Steg för steg till en otrolig orgasm

En klitoris-massage är ingen snabbis man kan ha då och då. För denna sorts massage behöver man ordentligt med tid, fingertoppskänsla och lugn. Endast avslappnade tjejer kan vara med på en sådan massage. Så luta er tillbaka innan ni börjar med klitoris-massagen.

1. Skapa en mysig atmosfär

Förtroende och avslappning är det viktigaste när det gäller klitoris-massage. Bara när kvinnan är avslappnad kan hon helt och hållet koncentrera sig på stimulationen och få en skön orgasm. Bäst är det om man börjar med en helkroppsmassage innan man vågar sig på att stimulera kvinnans lustcentrum. För detta ägnar sig massageljus eller 2 i 1 glid- och massageoljor särskilt bra. För en klitoris-massage är en glidgelé hur som helst nödvändig och bör ställas fram som förberedelse. Den som gillar det där speciella pirret skaffar sig en glidgelé med värmande eller kylande effekt.

2 Vi ägnar åt det väsenliga

Vid en klitoris-massage är det viktigt att arbeta sig långsamt mot klittan. Dina fingrar glider först över venusberget och de yttre blygdläpparna för att göra henne upphetsad. Lek med hennes njutning och ta bort fingrarna från hennes vagina och smek hennes mage eller insidan av benen innan du smeker vaginan igen. Du kommer snart att märka vd hon gillar och hur klittan och blygdläpparna sväller upp.

Nu tar du antingen vaginalsekret, saliv eller glidgelé till hjälp för att massera klitoris. Först cirkulerar du långsamt med fingret på klitoris. Dessa cirklar kan vara varierande stora och naturligtvis även nå fram till blygdläpparna. När du har kommit fram till klitoris kan du smeka lustpunkten med ett lätt tryck. Beroende på hur din partner reagerar smeker du med pekfingret uppifrån och neråt eller nerifrån och upp över klittan. Många kvinnor älskar när pekfingret rör sig snabbt på ett ställe – preci som en sexleksaks vibrationer. Du kan även ta hjälp av andra handen och t ex föra in ett finger i vaginan medan du masserar klittan. På så vis blir det en dubbel stimulation.

Tips: den som ibland slickar kvinnan kan också dra nytta av denna kunskap. Kvinnor som tycker det är skönt när partnern suger på klitoris tycker även att det är skönt om partnern tar klitoris mellan pekfinger och tumme och drar lätt.

3. Klitoris-massage med sexleksaker

Förutom partnerns fingertoppskänsla älskar kvinnan vibrationerna som kommer från en sexleksak. Vibrerande sexleksaker kan användas ihop med partnerns klitoris-massage eller när man är själv.
Särskilt massagestavar och påläggningsvibratorer ägnar sig till att massera klitoris med eftersom de träffar klitorisen direkt. Dessa kan också vara utrustade med en värmande funktion och på så vis göra det ännu skönare. Kvinnor som gillar när man drar lätt i klittan kommer få en enorm glädje av en Womanizer. Får man en klitoris-massage av partnern kan det vara en bra idé om man först använder vibrerande sexleksaker i slutet av massagen. Annars får kvinnan en attans snabb orgasm! 😉

Viktiga tips för en klitoris-massage!

Klitoris är ett ytterst känsligt område. Den som vill testa en klitoris-massage bör ta sig en titt på dessa tips så att klittan ej överstimuleras och partnern verkligen får en otrolig orgasm:

  • Ta det försiktigt: även om det kanske går lite vildare till i stundens hetta så är det fråga om fingertoppskänsla. Masserar eller trycker man för hårt på denna känsliga punkt så kan det roliga snabbt vara över. Det gör ont att överstimulera klitoris och kvinnans njutning försvinner direkt.
  • Orgasmen är inte det viktigste: En del kvinnor vet ofta inte själva vad de gillar. Nya stimulationstekniker känns spännande och upphetsande men måste inte nödvändigtvis ge en orgasm. Pressa inte din partner – märker hon att du förväntar att hon måste få en orgasm så blir det inget. En orgasm lyser då med sin frånvaro.
  • Det måste vara blött: själva klittan är inte blöt. Först när man använder vaginalsekret, glidgelé eller saliv blir massagen riktigt skön. Glidgeléer har även andra fördelar som en värmande och kylande effekt och massagen blir ännu skönare.

En klitoris-massage är en intensiv upplevelse för kvinnor. Med lite fingertoppskänsla och vår anvisning kommer du att göra henne galen. Ibland kan en erotisk massage ge variation i samlibet och visst är det perfekt att skämma bort henne efter en stressig arbetsdag. Alltså, kör på! Med lite tur ger din partner dig en revanch med en pung- eller ollonmassage 😉

Ha det så skönt!

 


'Klitoris-massage – så gör du henne galen!' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien