Känner ni till gipsfetisch?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Har ni hört talas om gipsfetisch? Det hela är faktiskt väldigt enkelt att beskriva: en man eller kvinnas kroppsdelar läggs i gips och detta har en väldigt attraktiv effekt på åskådaren. Man kan även lägga in hela kroppen, då är det en „Full Body Cast“.

Gipsfetisch som bondagevariant

Denna speciella „bondage“-förkärlek kan både ha devota och dominanta fans. Gipsets textur är hårdare och mer ovillkorlig än andra föremål som man binder fast med. Rörelsefriheten är väldigt begränsad och detta i sig eggar upp gipsfetischister. För gipsfetischister kann det även vara en särskild upplevelse att lägga gips om vissa kroppsdelar – t ex en „Arm Cast“ eller en „Leg Cast“. Dessutom kan det vara upphetsande att känna gipset på den egna huden. Och det spelar också en roll hur mycket gips som hamnar på kroppen. Allt från en arm till en helkropps-mumificering är möjligt. Konsten och att man gillar gips som plagg är jämförbart med att man gillar att ha på sig sexiga underkläder. Graden av hjälplöshet och orörlighet är det som är karakteristiskt för denna sorts fetisch.

Material och tillbehör

Vissa föredrar klassiskt, vitt gips, andra vill hellre ha färgglada gipsförband som består av glasfibrer. För vissa räcker det med enkla förband eller gipsliknande skenor. Föremål som kryckor, rollstolar, high heels, sockor, sandaler eller andra tillbehör kann användas ihop med denna fetisch. Som vanligt finns det inga bestämda regler – allt det man gillar och som inte skadar är tillåtet. Sexet kan stå i förgrunden men det måste inte det. Transporten, att ligga ute i det fria, att inte kunna röra sig – allt detta kan vara viktigt för en gipsfetischist.

Jag har en känsla av att denna sorts fetisch inte är så sällsynt. Har vi kanske ett par gipsfetischister här? Kommentarfältet står till fritt förfogande. 🙂


'Känner ni till gipsfetisch?' have 3 comments

  1. 26/09/2017 @ 23:25 Michael

    Jag har en gipsfetish och jag vet inte hur vanligt det är i Sverige? Men kul att du tar upp det och kanske finns det fler som hänger på tråden som är likasinnade.

  2. 26/07/2018 @ 12:08 Michael

    Jag har med en gipsfetisch. Tänder väldigt mycket på att en tjej har hela benet gipsat med vanligt vit gips.

  3. 11/08/2018 @ 08:51 Michael

    Ok, då är vi två. Och med samma alias också. Men med tanke på tiden mellan inläggen så är det uppenbarligen inte så vanligt i Sverige.


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien