Hur fingrar man henne analt?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Par som gillar att experimentera kommer förr eller senare att stöta på ämnet „anal penetration“. Vid anus finns det en massa nervändar och med den rätta stimulationen upplever ni en oanad tillfredsställelse och en intensiv orgasm. Den bästa vägen att upptäcka den anala världen är att fingra anus. Om det nu är en ren stimulation eller som förspel för analsex, att fingra anus ger en helt ny njutning. Idag ger vi er ett par tips hur detta bäst kan göras. Och i undantagsfall får pek- och långfinger sträckas ut. 😉

Fingra analt – tips för nybörjare och de mer avancerade

Förberedelse för första gången – få anus att slappna av
De första beröringarna vid anus är ovant för båda – och det är inte ovanligt att den partner som stimuleras spänner sig. Då är det väldigt svårt att tränga in. För att förhindra detta bör ni ta er en titt på följande punkter:

1. Skäm bort din partner i en mysig atmosfär

En mysig atmosfär med lugn musik, levande ljus, massageolja och en varm och skön rumstemperatur har en lugnande och avslappande effekt. I denna omgivning är det lättare för din partner att släppa all nervositet och spänning. Hygien är en viktig del när det gäller anal stimulation. Det kan vara en bra idé att göra rent anus med en intimdusch innan. Detta ger en bättre känsla hos båda och partnern vänjer sig redan innan att något tränger in i anus.

Intimdusch från Best Mate, intimdusch Total Splash, intimdusch Splash Queen

2. Vi börjar med en stjärt-massage

Börja först med att massera ryggen lätt och rör dig neråt mot stjärten. Efter en intensiv massage kan du ta pekfingret till hjälp. Du tar pekfingret långsamt längs ryggen genom stjärten till låren. Observera alltid hennes reaktion när du fingrar henne analt. Hon kommer att låta dig veta vilka beröringar hon tycker om och vilka hon inte gillar.

3. Massage direkt på anus

Nu smörjer du på rejält med glidmedel på anus och finger. Utan detta så funkar nämligen ingenting när det gäller analsex 😉 Den som har ett problem med ett spänt anus kan skaffa sig en avslappnande spray. Sätt nu ett finger på anus och massera sakta huden runt om och anus-ingången. Om hon tillåter det kan du föra in fingertoppen.

Fuktighetsgivare anal pjur Backdoor

4. Träng in i anus

Märker du att hennes anus är avslappnad så för du sakta in ett finger. Första gången kan det vara lite obehagligt för din partner. Se hur hon reagerar och vänta lite innan du fortsätter. Vid den anala stimulationen handlar det inte om att bara köra fingret in och ut – anus är känsligt och varje in och ut stimulerar. Stanna kvar inne i anus med fingret och gör en „kom hit-rörelse“, bör fingret precis som om du skulle ge tecknet till någon att komma. En anal orgasm blir utlöst genom en indirekt stimulation av G-punkten – du kommer snart att märka det på din flickväns reaktion när du har träffat denna punkt. Med andra handen kan du massera området runt anus och trycka lite försiktigt.

Med flera fingrar till orgasm
Den första anala orgasmen gör att man får lust till mer. Den som är lite tränad kan ta två eller tre fingrar till hjälp. Viktigt: glöm aldrig glidgelén! Om förtroendet är högt och första stegen gjorda så kan partnern prova på en erotisk anilingus – det är att stimulera anus med tungan.

Analt fingrande för de mer avancerade – i dessa ställningar funkar det även med sex
Om båda partner är öppna när det gäller anal stimulation och har övat lite så kan det anala fingrandet också intregreras i olika sexställningar:

Ridställningen med dubbel penetration
Den vaginala och anala stimlationen öppnar en helt ny värld av njutning. I ridställningen kan han fingra henne under samlaget. Han för då in en eller flera fingrar – otroliga orgasmer är garanterade vid en riktig stimulation.

Missionärställningen – även han älskar det anala
Även män gillar att få anus stimulerat. I missionärsställningen kan hon ge honom en dubbel penetration. Det är visserligen inte helt så lätt som tvärtom i ridställningen, men har man hittat den riktiga positionen så kan även han njuta av kraftiga orgasmer.

Skeden – en position som möjliggör en massa stimulation
Skeden är en bra ställningen för att prova sig på ett analt fingrande. I denna ställning kan mannen sedan tränga in i partnerns anus och stimulera vaginalt med fingret. Ligger kvinnan bakom honom kan hon sitmulera honom analt med en hand, medan den andra handen masserar hans penis eller pung. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

OSB: variera inte mellan anal och vaginal stimulation – bakterier kan överföras från anus och det kan medföra urinrörsinfektion och andra jobbiga infektioner.

Analt fingrande – dessa sexleksaker ger en anal stimulation

Den som inte har någon partner för tillfället eller som inte vill missa en anal stimulation i andra sexställningar kan skaffa sig anal-sexleksaker. Dessa kan man använda om man vill njuta analt för en kort stund eller kanske hela dagen – dessa är möjligt med analpluggar. Anal-sexleksaker med vibration eller struktur ger en särskilt intensiv stimulation och kommer ge er en och annan orgasm. 😉

Set med analpluggar från Best Mate, Bubbles analplugg från Rocks off, Ro-Zen Pro – analplugg med penisring och vibration

Analt fingrande är dock inte något alla personer. Men vi rekommenderar att prova det. Vem vet, kanske är detta något du verkligen gillar! Och du är helt säkert inte den första personen som först var skeptisk till det hela och nu älskar denna sexualteknik!


'Hur fingrar man henne analt?' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien