Med dessa tips fångar du varje kvinna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Att tala med kvinnor, lära känna kvinnor och helst av allt ta med dem hem. Men hur då? Med dessa tips blir du till en riktig womanizer!

Naturligtvis bör du se bra ut
Men ingen panik! Du behöver inte se ut som en omslagsmodell! Men ha ett vårdat utseende, var autentisk och tänk på detaljerna! Vi tjejer ser på allt: vad spelar det för roll om du har en snygg frisyr men har skitiga naglar eller gamla slitna skor?!

Var lite bad boy
„Kvinnor gillar bad boys“ säger man ju. Men stammer det? Ja! Detta betyder dock inte att de gärna vill bli lurade eller köras med. Det handlar mer om att vara cool och självsäker. Och gärna lite manlig beslutsamhet.

Övning ger färdighet
Tycker du det är svårt att säga en hel, felfri mening när du möter en snygg kvinna? Öva på det! Prata med en tjej varje dag, på tunnelbanan eller i mataffären. Så illa är det ju faktiskt inte!

Ta första steget, och andra, och tredje…
Otroligt viktigt: var aktiv och fråga alltid – naturligtvis endast så länge tills man inte får en avvisning. DU frågar henne efter hennes mobilnummer, DU försöker att göra klart en date. Vi är ju visserligen på 2000-talet, men när det gäller flirtande så är det många tjejer som gillar när det är gammaldags.

HON står i mittpunkten – och hennes vänner också!
Lyssna på henne och var uppmärksam på detaljer eftersom förfrågningar i samtalet är riktiga underverk! Och snälla, flirta bara en en kvinna i taget. Tjejer har antenner för sådant! Lär du känna henne i en grupp så sätter du bara fokus på henne. Var även charmig mot hennes vänner. Gillar de dig så är det en lätt lek.

Ta henne!
Naturligtvis måste du förr eller senare se till att hon går från gänget. Detta funkar speciellt bra med en ursäkt: du måste absolut visa henne din favoritbar, innan kanske du behöver hämta din jacka som är i din lägenhet. Eller ni är hungriga? Perfekt, ditt kylskåp är fullt! Så kan hon förklara för sig själv eller för vännerna varför hon gick iväg med dig.

Ge henne kommandot
De flesta tjejer är inte så lätta att få. Här handlar det inte så mycket om känslor eller lust, många tjejer vill helt enkelt inte vara ett lätt byte. Ett enkelt knep: berätta för henne att ett one-night-stand inte är din grej och det inte kommer att bli mer i kväll. På detta vis ger du henne kommandot. Om det sedan i alla fall händer något känner hon sig inte som en av många andra, utan något väldigt speciellt.

Krishantering!

Och om det i alla fall inte har fungerat: Håll huvudet högt! För av detta kan du lära dig mycket och visst är det bra att veta vart man står! Då är du öppen för nästa tjej…

Och till sist: känn till möjligheterna!
En man litar inte bara på sin egen förmåga. Han vet naturligtvis direkt vilka verktyg och knep han ska ta till för att optimera varje tänkbar situation:

  • Du är blyg och det blir inte bättre? Tja, se då till att alltid ha feromoner tillhands! Dessa sexuallockmedel har en attraherande effekt på tjejer och ger dig en extra portion säkerhet!
  • Du har hittat din drömtjej och tar med henne hem? Visa då att du är en gentleman som gillar att experimentera, till exempel med en penisring med vibration! En sådan ring gör att sexet garanterat blir extra skönt för din partner. Kärleken går nämligen inte bara via magen, utan även via sängen!
  • Inte hittat någon passande tjej? Tja, slappna då av med dig själv. Och istället för samma vanliga handjob så kan du ju unna dig en professionell sexleksak för män! Självkärlek gör att man får ett bra självförtroende och detta gör dig redo för nästa bytesjakt!

'Med dessa tips fångar du varje kvinna' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien