Erotophonie – onani under telefonsamtal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

En del folk har svårigheter när det gäller att leva ut deras sexuella böjelser. Antingen är det så att man inte hittar någon som har liknande sexuella preferenser eller de egna böjelserna påverkar andra eller kanske till och med bryter mot lagen. Detta gäller framförallt vissa fetischer. En av dem som både påverkar människor och som även bryter mot lagen, åtminstone vid långvarigt bruk, är erotophonie.

BDSM-guide för nybörjare

BDSM-guide för nybörjare

Att tala om sex med obekanta

Erotophonie beskriver en fetisch att ringa obekanta människor och att onanera under tiden. Konversationens innehåll bestäms av fetischisten, alltså av den som ringer och är erotiskt. Erotophonie betyder bokstavligen: „ringa och tala om erotiskt innehåll“ Glädjen i detta är dock väldigt ensidig. Den som blir uppringd tycker vanligtvis inte om samtalet utan ser det mest som irriterande och obehagligt. För ofta handlar det inte bara om ett endaste telefonsamtal. Fetischisten ringer nämligen många gånger och samtalen blir som en typ av telefonterror.

Upphetsande & förolämpande?

Och det är inte så att det bara handlar om erotiska ämnen. Med ökande upphetsning så kan det mycket väl vara så att den som ringer blir oanständig och fräck och förolämpar den som blir uppringd. Får man alltså ett samtal av en vilt främmande person som vill prata om intima saker och blir förolämpande med tiden så är det ju inte så konstigt att den som blir uppringd inte blir superlycklig över detta. Det är alltså inget dirty talk som båda tycker om. I vetenskapen så utgår man från en sexuell störning på grund av de sjukliga upprepningarna och denna störning ska kunna gå och behandla. Män har denna fetisch mycket oftare än kvinnor.

En speciell sadism

Vid erotophonie så utgår man från att det handlar om en särskild form av sadism. De som rings upp är i allmänhet „utlämnade offer“. Som ett exempel så rings det mer till stödverksamheters jourtelefoner där det jobbar folk som inte kan eller får lägga på luren. Fetischisten utnyttjar denna situation för sig själv. Fetischisten tycker framförallt att det är sexuellt upphetsande med anonymiteten samt den potentiella faran att bli upptäckt under samtalet. För den som ringer handlar det dock mer om sig själv och den egna njutningen än om personen i linjens andra ände. Därför spelar det heller inte så stor roll vem det är som fetischisten ringer till.

Ta en titt på ert beteende!

Skulle ni betrakta er själva som erotophoner så glöm aldrig att den andra sidan säkerligen inte kommer vara så upphetsade som ni själva. Om ni kan se gränserna så borde de hålla sig inom ramarna. Men om ni blir väldigt speciella och om människor uttryckligen ber er att inte ringa mer så skaffa er antingen hjälp eller ring till folk som har en liknande böjelse eller som är med på leken mot betalning!


'Erotophonie – onani under telefonsamtal' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien