Erotiska rollekar – sex börjar i huvudet!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Votes / Betyg: 5.00 av 5)
Loading...

Låt fantasin flöda! Bra sex börjar nämligen i huvudet. Efter många års förhållande så kommer ofta rutinen smygande – det är fortfarande skönt med sex men inte så spännande som i början. Rollekar är då en bra idé om man vill peppa upp sexlivet. De bryter ritualer och ger båda partner möjlighet att leva ut de fantasier som har utvecklats i många år. Och ska vi vara ärliga, visst har alla erotiska fantasier: en snygg sjuksköterska på sjukhuset, en het superhjälte i favoritfilmen eller en rollek mellan sekreteraren och chefen i porrfilmen. I en roll kan du leva ut fantasier som du normalt sett aldrig skulle tänka dig. Du kan bryta sociala eller privata tabus och på så vis lära känna din partner på nytt. Upptäck helt nya sidor hos din partner och låt elden glöda i sängkammaren.

Rollekar under sexet: vilken roll har du?

Rollekar kan kännas lite ovant för båda till en början. Därför behöver man ju inte direkt ta till skådespelarkonster a la Hollywood. Ge din partner ett förtroende och börja med lite dirty talk. Detta är tillräckligt till en början för att peppa upp sexlivet. Ju säkrare du blir, desto mer lust har du sedan att prova olika kläder som motsvarar en roll. Dessa är våra favoritroller:

Sjuksköterska och patient
Denna klassiker bland rollekar är även en av våra favoriter. I en sexig sjuksköterskedräkt gör du din partner galen. Till en början blir det en noggrann undersökning. Rolleken mellan sjuksköterska och patient är så populär eftersom det finns många möjligheter för variation samt att leken passar för både nybörjare och för de mer avancerade. Medan nybörjarna begränsar sig till dirty talk och sexiga dräkter så tar de mer avancerade sig an patienternas klagomål. För detta kan olika fetisch-leksaker som analduschar och dilatorer användas. Scanariot kan även vändas på. Hur vore det om mannen förför kvinnan i en sexig läkarrock?

Sjuksköterskedräkt, ollonring

Chef och sekreterare i olika varianter
Denna rollek är lätt att ordna till på kvällen och även den räknas till de mest populära fantasierna hos många par. Ta fram en skjorta och blus, en kjol och kavaj och din affärsoutfit är färdig. Den som har ett skrivbord eller en skrivbordsstol hemma kan till och med genomföra rolleken i en autentisk miljö! Nu kan ni tänka ut olika scenarier. Vill chefen straffa sekreteraren för att hon gjort ett dåligt arbeite eller är sekreteraren intresserad av chefen och försöker att förföra honom? Eller är det så mycket arbete att chefen och sekreteraren måste jobba övertid? Rolleken kan naturligtvis vändas – kanske söker en snygg kille jobb och måste ta en intervju hos den stränga, kvinnliga chefen.

Sekreterar-minikjol, miniklänning med strumphållare & slipssvart peruk 

Imitera heta filmscener
Kommer dina fantasier från filmer? Du tänds av Lara Croft, Catwoman, Superman eller muskulösa män från filmen Gladiator? Skaffa er då en dräkt som passar till era erotiska favoritscener. Erotiska filmscener finns det massa av så variation och nya idéer är givet! 😉 Passionerade filmscener eller ett snabbt nummer mellan två fiender? Var kreativa och lev ut era fantasier med passande rekvisita hemma i sängkammaren!

Kattmask, wetlook-overall, herr-kjol i Gladiatorstyle

Inbrottstjuv och offer
Denna rollek är något för de mer avancerade och par som gillar dominans. Din partner står i sovrummet klädd som inbrottstjuv. Du spelar det intet ont anande offret som absolut inte vill bli av med sina värdesaker. Nu går det plötsligt vilt till. Den som vill kan integrera bondagelekar i rolleken – offret binds fast i sängen medan inbrottstjuven hoppar på henne. Det är bara er fantasi som sätter gränser. Det är dock viktigt att båda tycker om det. Ju hårdare det blir desto snabbare bör ni komma överrens om ett kodord i förväg. Då vet båda när det blir för mycket för den andre.

Domina och slav
En rollek mellan domina och slav är inte något för alla. Men har ni lite erfarenhet när det gäller fetisch så kan denna rollek vara väldigt sexig. Lack, läder och latex är oumbärligt för denna rollek. Dessa material gör att dominan utstrålar dominans. Till en början räcker kommandon som „Kyss mina lackstövlar“ eller „Ta mig mellan benen“ för att visa vem som har den dominanta parten i denna lek. Ju mer erfarenhet och intresse ni har för denna dominanslek desto fler och hårdare straff kan dominan ta till om hennes önskemål ej blir uppfyllda. Piskor, bojor eller munkavlar används gärna i denna maktlek. Se till att även här komma överrens om ett kodord innan.

Huvudsele med munkavle, set med sängbojor, läderpaddel

Vill ni kanske prova andra erotiska äventyr som ger variation? Har ni kanske märkt att rollekar inte är något för er men vill ändå peppa upp ert sexliv? Inga problem! I ORION´s blogg hittar ni en massa tips och knep som kan vara till hjälp. Prova t ex sextrenderna för 2018 eller ta en närmare titt på olika sextekniker.
Håll tillgodo! 🙂


'Erotiska rollekar – sex börjar i huvudet!' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien