Erotiska fester med masker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Olivia är naken, hon ligger på ett stort träbord med benen särade. Runt henne står sju män. Även de nakna och redo. En av männen går fram till bordet, tar ett tag runt Olivias ben och drar henne till sig. Den ene efter den andre har nu sex med Olivia tills alla i rummet är tillfredställda, svettiga och utmattade.

En fantasi som ur en porrfilm. Blir ni tända av den? Eller blir ni kanske avskräckta? Olivia är ju rätt modig som är ensam med en hel drös män som hon överhuvudtaget inte känner.

Vad tycker ni om det hela om scenen ser ut så här: en kvinna ligger på ett stort träbord med benen särade. Hon har på sig en mask som döljer hela hennes ansikte, det finns endast öppningar för näsa och mun. Hon är helt anonym. Även männen har på sig masker.

Mask-set hos ORION

Denna tanke pirrar mer och är inte så obehaglig. Varför? Ja, en mask ger skydd. Under tiden man har på sig den är man anonym, oigenkännlig, man försvinner ur sitt „normala“ liv. Vi kan vara som vi är utan att låtsas något annat. Eftersom ingen känner igen oss så kan vi heller inte dömas.

Masker har en LÅNG TRADITION

(*) Maskens tradition går långt bakåt i det förflutna. Masker har använts sedan tusentals år för att fira ritualer och fester och de förvandlar den som har på sig till en annan varelse. Masker kan göra oss till gudar, demoner eller djur.
Men masker har även använts till förnedring och straff. Att “förlora ansiktet” var en skam I gamla Asien och visade samhället den dömdes riktiga ansikte. På den tiden var de dömda tvungna att ha på sig såkallade skam-masker i flera dagar. Och allt beroende på brott hade maskerna särskilda egenskaper som:

  • Stora öron för de som tjuvlyssnat
  • Grisöron för ett omoraliskt beteende
  • Långa tungor för skvallrande

Nu för tiden har vi på oss masker t ex på Halloween, på maskerader eller under sex.

HORROR eller LUST

Lust och rädsla står ofta nära varandra. Ofta finns här inga tydliga gränser. En mask som används under sexet kan alltså inte bara ge anonymitet utan även göra rolleken mer intensiv. En inbrottstjuv kan ta sig in i lägenheten maskerad, en snygg mask framhäver sexiga underkläder och masker resp. ögonbindlar i BDSM-kretsar gör partnern till ett riktigt lustobjekt.

Särskilt i BDSM-kretsar kommer masker väl till användning. Forfarande till förnedring som under medeltiden eller till andningskontroll. Latexälskare har inte bara plaggen på kroppen utan även på huvudet. En djävulsk monstermask får inte bara kvinnornas drift att koka. Ju mer skrämmande masken är desto mer appellerar den till vår strävan efter styrka, makt och manlighet. Faran ger fantasin en extra kick. Monstret tar sig helt enkelt allt det vill.

6 tips mot slentrian i sängen

6 tips mot slentrian i sängen

Ny SEXKICK i sängen

Är ert sexliv dött sedan ett par månader? Jag har ett förslag: er man kommer hem, ni för honom till sängen. Ta av honom kläderna och säg till att han ska lägga sig ner. Sedan binder ni för ögonen med en ögonbindel. Säg att han när som helst kan avbryta leken om han inte gillar det.
Ni har lagt fram olika hjälpmedel som en fjäder, en piska, en gaffel, en metallkedja. Se till att partnern inte får se föremålen innan. Ta fram dem först när ögonen är förbundna. Det är viktigt att det är många olika material. Börja nu att röra hans kropp med de olika föremålen.
Låt fjädern glida över hans bröst, med gaffeln rör ni sakta lårens insida, med piskan kan i både smeka och rappa till lätt. Ögonmasken gör att han känner varje beröring mycket mer intensivt. Om den visuella stimulansen inte finns och det inte finns någon „förvarning“ på vad som ska ske, så måste nervsystemet öppnas mycket mer.

Dessutom så försvinner stressfaktorn „Hur ser jag ut?“. Ansiktet är dolt, ni är visserligen inte helt själva men för er själva på ett sätt.

Använder ni en mask under sexet så betyder det alltså: koncentrera er på känslan. Nästan vardagliga beröringar känns på ett helt nytt sätt och mycket mer intensivt. En mask, oavsett form, är alltså ett MUST HAVE i varje sovrum!

Källa:  (*) planet-wissen.de


'Erotiska fester med masker' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien