Enkät: vad tycker kvinnor är det viktigaste med sex?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
Vad är viktigast med sex enligt kvinnor?

Vilket kön accossierar ni med sex? Man eller kvinna? Svaret på denna fråga bör bli ganska entydigt. Män kopplas oftare ihop med sex på något sätt. Man hör ju alltid att de aldrig kan sluta att glo, att de alltid vill ha mer sex, att de är mer intresserade av sex och att deras liv bara består av sex… Tja, detta gäller väl kanske en del karlar men det vore väl inte så ovanligt om detta även gällde för en och annan kvinna. Vi på ORION´s blogg tyckte i alla fall att kopplingen mellan kvinnor och sex borde sättas lite mer fokus på.

6 heta fakta om den kvinnliga kroppen

6 heta fakta om den kvinnliga kroppen

Vad kvinnor vill …

Vi vet ju ganska mycket om män. De har oftast ett starkt behov och de försöker att erbjuda deras säd till varje snygg kvinna de ser – i alla fall antyder de det försiktigt. Men visste vore det intressant att få reda på hur kvinnor i verkligheten förhåller sig till sex. Många saker har vi inte en aning om. Tänker kvinnor egentligen likadant som männen eller finns det en stor skillnad mellan könen? Med denna sexenkät hoppas vi få lite svar. Vi har nämligen frågat vad kvinnor tycker är viktigast med sex? Detta verkar ju vara en ganska simpel fråga men försök att ge ett vettigt svar. Det är faktiskt inte alls lätt att svara på… I alla fall blev det ganska vilda diskussioner under vårt bloggmöte.

De mest populära kvinnoprodukterna

Var med på denna enkät!

Därför frågar vi nu er, tjejer! Och svara ärligt för kanske har en och annan ORION-medarbetare slagit vad angående resultaten. 😉 (Bara 1 svar är möjligt. Om ert svar inte finns med bland alternativen så skriv en kommentar istället.)

Vad är viktigast med sex enligt kvinnor?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Bilder: © Vasyl, © andreikovnir  © Petrov Denis / fotolia.com


'Enkät: vad tycker kvinnor är det viktigaste med sex?' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien