Dra ut på orgasmen: tips för båda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

En het dejt med en flirt eller med din partner? Visst vill man njuta så länge som möjligt från förspelet till orgasmen. Men en för tidig orgasm och den erotiska stämningen är puts väck! En för tidig orgasm är något som både drabbar kvinnor och män då och då. Men vad beror det på att man inte kan hålla tillbaka upphetsningen under samlaget och får en för tidig orgasm? I detta blogginlägg ägnar vi oss åt orsakerna och skriver om tips och knep hur män och kvinnor kan dra ut på orgasmen lite under samlaget.

Varför får man en för tidig orgasm?

En för tidig orgasm förekommer i de flesta förhållanden. De flesta av dem är inte värda att nämna och tills nästa samlag har man glömt det. Händer det varje gång kan man dock fråga sig varför man inte har njutningen under kontroll.

Det finns tre huvudsakliga orsaker som kan vara en grund till en för tidig orgasm:

Orsak 1: du pressar dig själv
En vanlig orsak, som ofta leder till en för tidig orgasm hos framförallt män, är det egna prestationstrycket. Män vill ha ett kraftigt stånd och vill visa deras kvinna vad de har att erbjuda. På så vis pressar de sig själva. Sexet måste vara perfekt och man vill visa att man håller ut länge – en för tidig utlösning är oönskad. Ett annat fall kan också vara att den egna parnern har väldigt höga förväntningar och mannen försöker så gott han kan. Ju mer press man har på sig själv desto högre är risken att drabbas av en för tidig utslösning.

Orsak 2: man har tränat sig till en för tidig orgasm
Om problemet regelbundet uppstår och om det är känt under en längre tid kan det vara så att den för tidiga orgasmen har tränats upp omedvetet under onanin. Den som alltid har trimmats att få en snabb orgasm har nu omedvetet tränats upp att få en för tidig orgasm och inte tagit sig tillräckligt med tid att lära känna den egna kroppen. Kroppen har nu blivit van till att få en snabb orgasm. Eftersom människan är ett vanedjur kan man lära sig att dra ut på orgasmen med träning och övningar.

Orsak 3: problem med hälsan
För de första båda orsakerna är en regelbunden träningen lösningen att dra ut på orgasmen. Om det inte blir någon ändring trots träning så kan en för tidig utlösning tyda på fysiska problem. Dessa bör absolut klargöras av en läkare.

Med dessa 8 knep och övningar drar du ut på din orgasm!

Den som sätter press på sig själv är på helspänn och ju spändare du är desto snabbare ökar tillståndet av upphetsning och det gäller även sex. Använd förspelet för att ge situationen en chans och observera andningen. Här är mottot att ta ett djupt andetag! Du bör fokusera dig på andningen djupt nere i magen – denna löser fysiska och mentala spänningar. Ditt avslappnande beteende gagnar även din partner eftersom du kan koncentrera dig helt på hans behov.

Reglera hastigheten
Den klassiska „in-ut-rörelsen“ stimulerar penis och klitoris särskilt mycket. Den som märker att han eller hon vill dra ut lite på orgasmen bör först sakta ner på rytmen och övergå till ett avslappnande roterande av bäckenet. För detta kan ni till exempel byta till ställningen „Lotusblomman“. I denna sexställning sitter mannen skräddare och kvinnan sätter sig i hans knä. Ställningen är mycket intim och det är bara möjligt med roterande rörelser.

Använd Jen-Mo-metoden
Ett hemligt knep för att hålla mannens stånd är att trycka på Jen-Mo-punkten strax innan utlösningen. Jen-Mo-punkten är en lite djupare punkt som ligger direkt mellan pungen och anus. som Trycker man på denna punkt strax innan orgasamen leder det till en utlösningsreflex – den så kallade injakulationen. Urinröret smalnar och sperman rinner tillbaka i prostatan istället för att sprutas ut i form av utlösning. Mannen får visserligen en orgasm, men hans penis förblir styv. En win-win-situation för båda. Medan kvinnan stimuleras till orgasm upplever mannen multipla orgasmer och fortfarande känner en stark upphetsning.

Bondage
En orsak för en för tidig orgasm kan vara pressen man själv bygger upp eller den från partnern. En perfekt sexpraktika för att hålla lite avstånd från den egna sexuella prestationen är bondage. Bli fastbunden av partnern! Dina rörelser blir väldigt begränsade och förväntningarna på dig själv och partnern sjunker – du kan ju knappt bidra aktivt till något. Du har tur att ta över den passiva parten – slappna av, luta dig tillbaka och låt dig skämmas bort av partnern!

Använd kondom och fördröjningssgelé
Det finns ställningar som män och kvinnor tycker är speciellt spännande och där de snabbt når orgasm. Så att njutningen inte är över så snabbt i denna ställning kan det ibland hjälpa att använda en kondom. Kondomen gör att man känner friktionen mindre och detta kan hjälpa partnern att hålla längre. Kommer mannen för tidigt kan ni skaffa er en modell som innehåller en fördröjningsgelé och som bedövar ollonet lätt.

Penisring
Får mannen en för tidig orgasm så kan det hjälpa med en penisring. Penisring gör att blodet hålls och erektionen håller längre. Penisringen ökar känslan och upphetsningen men gör samtidigt att mannen kan dra ut på utlösningen även under en starkare stimulation.

Ställningsbyte
Som vi redan nämnde har män och kvinnor deras individuella favoritställningar där de kan vara säkra på att få orgasm. Vårt tips: byt till en annan ställning strax innan orgasmen eller ta favoritställningen sent, så att det blir en gemensam orgasm.

Tänk på något annat

„Tänk på något annat“ – och gärna på något som inte är sexigt överhuvudtaget. Det låter kanske så upphetsande och det ska det ju inte vara heller! Du bör dock endast tänka på något annat under en kort tid. Din partner bör heller inte märka det. Dessutom kan det hela spåra ur och det blir svårt att komma igång igen – därför bör du göra det i yttersta nödfall!

Träna upp bäckenmuskulaturen
En regelbunden träning av bäckenbottenmuskulaturen hjälper både kvinnor och män att få en bättre kontroll över det de känner. Den som vill bli en bättre älskare och som vill koncentrera sig mer på sina känslor bör absolut prova sig på bäckenbotten-tekniker.

Att vilja dra ut på orgasmen är något som både män och kvinnor vill då och då. Med våra metoder och tekniker klarar ni av att hålla er upphetsning under kontroll. Viktigt är dock att inte se en för tidig orgasm som ett problem (om det inte sker för ofta). Glöm inte att ett prestationstryck uppstår i huvudet – tänk alltså inte på någonting. 😉


'Dra ut på orgasmen: tips för båda' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien