Dildotrosor & dildokalsonger – en modell-översikt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Votes / Betyg: 5.00 av 5)
Loading...

Dildotrosor/dildokalsonger är otroligt mångsidiga. Med den inbyggda inre dildon gör de både män och kvinnor galna. Har man en under kläderna så ser man inga kanter av latextrosan men ger er en njutning som är utöver det vanliga. Med en extra yttre dildo så är en dildotrosa en perfekt komplettering till sexlekar med partnern och sexleksaker som ger er oanade möjligheter. Överraska honom med en rollek, med pegging eller ta på dig en på nästa fetischfest.
Vi har tagit oss en närmare titt på våra mest populära dildotrosor:

Dildotrosa med inre dildo: ett hemlighetsfullt sällskap

En dildotrosa/kalsong med inre dildo är ett diskret sällskap under dagen. Byxan av latex ser diskret ut, och allt beroende på vilken modell det är har den en eller till och med två överraskningar av silikon i dildo- eller pluggform.

Inre dildo med analplugg
Dildokalsonger med en inbyggd analplugg ökar lusten enormt. Till vardags, under shoppingen, på jobbet så löser dildobyxan med analplugg från LateX ut erotiska känslor hos män. I anus kommer en massa nervändar ihop och dessa stimuleras genom rörelser. Det är inte bara stimulationen, utan även den hemlighetsfulla och intima känslan man får av dildokalsongen. Den sitter väldigt tajt men den är bra på att dölja även en styv penis. Ingen kommer att märka att du har en hela 14 cm kompis under byxorna. En dildokalsong med inbyggd analplugg är också perfekt för att töja anus steg för steg.
Inre dildo för den vaginala stimulationen
Kvinnor njuter av en vaginal stimulation med en dildotrosa med inre dildo. Denna erotiska trosa är i naturlook. Med 12 centimeter fyller den ut vaginan totalt. Precis som analpluggen är även denna dildotrosa diskret för omvärlden. Det är bara den enkla, svarta trosan som man ser (om man vill)…
En särskilt intressant modell är dildotrosan med dubbel penetration – med två uppblåsbara dildos för den anala och vaginala stimulationen. Den vaginala dildon med utpräglade ådror fyller ut vaginan bra med 12 centimeter. I kombination med den 11 centimeter långa analpluggen så är känslorna obeskrivliga. Känn hur dildon med ådrorna långsamt växer – pumpa upp den själv eller låt din partner ta hand om det. Han kommer att njuta av att se hur du närmar dig orgasmen.

Dildotrosa med yttre dildo: den erotiska förförelsen

Dilotrosor med en yttre dildo ser väldigt sexigt ut. Latextrosan gör att den sitter bra och ger en perfekt kontroll. „Pegging“ heter den erotiska kärleksakten där det är perfekt att använda en väl sittande dildotrosa. Vid „pegging“ (engelska: „to peg“ – sätta fast) stimuleras kvinnan, som har på sig en strap-on, mannen analt. På så vis kan även heterosexuella män njuta av en prostatastimulation.

Modellerna skiljer sig i storek och antalet dildos. Trosorna med en enda yttre dildo fokuserar sig helt på partnern. Kombinationen av yttre dildo och vaginal dildo är sexigt för båda. Ett absolut „wow“ är dock varianten med tre dildos – en yttre dildo och två inre dildos för den anala och vaginala stimulationen på den som har den på sig.

Naturligtvis ägnar sig en dildotrosa med yttre dildo även för lekar mellan två kvinnor. Då kan du välja mellan en vaginal eller anal stimulation. Begreppet „Pegging“ är dock klassiskt nog leken mellan en man och en kvinna. Det är bara fantasin som sätter gränser med en dildotrosa/kalsong. Kanske kommer du på en intressant rollek där du kan använda en dildotrosa eller en dildokalsong? Kom bara ihåg glidgelén, den är ett måste!
De flesta människor kopplar ihop dildotrosan/kalsongen med SM-lekar. Men denna sexleksak är verkligen något för de som gillar att experimentera som som gillar att testa nya leksaker. Om man är ensam eller med partnern, trosorna/kalsongerna ger variation i kärlekslivet och detta är sexleksaker som vi verkligen rekommenderar!


'Dildotrosor & dildokalsonger – en modell-översikt' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien