Dessa 6 misstag bör ni absolut inte göra i sängen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
6 misstag under samlaget

No Go nr. 1 : att vara egoistisk

Sex är inget ego-spel. För då hade det ju räckt om man roade sig med sig själv. Den som bara är upptagen med sig själv kommer aldrig bli en bra älskare. Och visst blir det ju först spännande när båda har det skönt! En garanti för ett lyckat nummer är empati och fascination för den andra partnerns kropp. Alltså killar, försök med „Ladies first“ – är du en kavaljer i sängen kommer du säkerligen få de mest sensationella orgasmerna av partnern!

Att heller inte uppmärksamma de egna behoven

Detta låter kanske som en motsägelse men det är det inte! För visst handlar det alltid om att hitta den perfekta vägen. Den som knullar bara för att partnern ska få njuta får inte ut något av det hela. Och den som inte berättar om sina egna önskemål i sängen är helt enkelt långtråkig.

Vem tycker inte att det är otroligt läckert om partnern helt enkelt tar det han eller hon vill? Och vem blir inte upphetsad av en erotisk vink. Om det nu är sexiga ord, en penisring i handen eller en vibrator på nattduksbordet? Ja, så ska det vara!

Womanizer InsideOutpenisring Soft Jumbo & Womanizer Starlet 

Att tala om föredettingar

Gör det inte är ni snälla: inte innan, inte under och inte heller strax efter samlaget. „Min föredetta har gjort si och min föredetta har gjort så…“Om man absolut vill så kan man prata om hur sexet var med sin föredetta, men gör det definitivt utanför det egna sovrummet. Men detta är nog inget vi behöver tala mer om, eller hur?

Att vara på andra tankar

Om det nu gäller jobbet, en sak med skatteverket eller mammas 70-årsdag. Den som har ett proppfullt huvud så kommer det alltid gå ut över kärleken. Man blir okoncentrerad, beter sig märkligt och passionen är som bortblåst. Din flickvän eller pojkvän kommer garanterat att märka det. Och man känner sig varken åtråvärd eller uppskattad. Då kan ni lika gärna se på TV eller gå ut och äta!

Att bara ha standardsex (även om det är riktigt bra)

Ni har hittat er väg och ni vet vad som funkar bäst? Bra! Därför kör ni alltid samma nummer utan variation. Ett stort misstag!

Det finns säkert outtalade önskemål. Eller saker som som ni alltid har tyckt varit spännande men som ni aldrig provat er på. Istället för standardgrejerna bör ni kanske ta en titt i Kamasutra-boken eller ta er en tur till sexshoppen. Parleksaker, sexiga underkläder, massagemedel. Tänk på att allt detta är relativt enkla möjligheter till hur ni kan peppa upp det hela. Och ni vill ju säkert att sexlivet ska vara på top så länge det bara går!
Var kreativa, tala med varandra och prova på nya saker då och då! Vilken lyx att kunna dela på nyfikenheten i en relation!

Pants, höfthållarset & vibrator “Be Gloomy”

Det mest avtändande kommer sist: när det inte är äkta

Se upp: det är otroligt avtändande om man inte är äkta. Försök er alltså aldrig på roller som överhuvudtaget inte är er stil.

Det är verkligen inte alla som vill prova på rollen som dominant karl som smiskar sin flickvän på stjärten som om det vore det mest självklara i världen. Och en rollek med en sjuksköterska som bara är vrång är inte kul alls. Den ena eller andra önskningen är det nog bättre att ha ogjord än att den görs på ett halvhjärtat vis.


'Dessa 6 misstag bör ni absolut inte göra i sängen' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien