Blygdläppssärare – små sexleksaker för djupa insyner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Blygdläppssäraren, även kallad Intimate Spreader, ser kanske inte så väldigt spännande ut – men de är riktiga allroundprodukter som används som parleksaker eller till onani. En blygdläppssärare består av en metalltråd som har ett silikonhölje. Tack vare metalltråden är den flexibel och kan böjas till många olika former Och i dessa döljer sig en del dolda hemligheter som vi vill avslöja idag! 😀

Hur använder jag en blygdläppssärare?

Först smörjer man in blygdläppssäraren med en silikonvänlig glidgelé, detta ger en skön känsla. Sedan sätts den vid venusberget över blygdbenet. De små armarna böjs så att de särar på blygdläpparna. Det går även att forma ett „W“ med blygdläppssäraren och att sedan föra in spetsen. Till en början krävs det lite övning tills blygdläppssäraren sitter ordentligt. Särskilt par kan behöva träna ett par gånger innan båda är nöjda med hur den sitter – men hur är det man säger: övning ger färdighet. Och när ni vet hur det går till kommer det sedan funka på första försöket!

Det praktiska testet – så använder du blygdläppssäraren med partnern

Blygdläppssäraren peppar upp sexlivet på ett helt nytt sätt. Tack vare att den kan formas så mycket så ger den en massa nya möjligheter:

Njut av djupa insyner
Som namnet redan säger så särar denna sexleksak på blygdläpparna. Detta ger en erotisk syn och många män tycker att det är enormt sexigt. För par som litar på varandra kan det vara väldigt erotiskt om man sitter mittemot varandra – han har en insyn i kvinnans lustcentrum och hon i hans. Nu finns det två möjligheter: onanera framför varandra eller tillåt den andra att röra medan det är förbjudet för den andra röra själv!

Vaginalt, oralt eller analt? Blygdläppssäraren kan allt
Blygdläppssäraren är en riktig allroundprodukt, för den möjliggör vaginal-, anal- och oralsex. Sätts den vid vaginan så förenklar den partnerns inträngning. Blygdläppssärare som har extra räfflor stimulerar båda samtidigt och även han kommer att gilla den lilla sexleksaken. Den blottade klitorisen ser han vid oralsex och han har även båda händerna fria – låt fantasin flöda och tala med din partner hur han kan nyttja den nyvunna friheten. Blygdläppssäraren är även perfekt vid analsex. Med dess hjälp är det lättare att tränga in i anus.

Anal Intimate Spreader, Intimate Spreader Vibrating, O Lovers Intimate Spreader

G-punktstimulation för otroliga orgasmer
Forma blydläppssäraren som ett „W“ och för in spetsen i vaginan. Genom att den är så böjd har den den perfekta formen att stimulera G-punkten. Denna punkt ligger ungefär fyra till fem centimeter bakom slidingången. I denna form är det också möjligt att använda blygdläppssäraren under samlaget. Detta blir en dubbel penetration som löser ut otroliga lyckokänslor.

Lustgivaren för en liten men fantastisk njutning på resande fot
På grund av den kan formas så mycket är den perfekt för en njutning då coch då – den är snabbt nerpackad i väskan för nästa resa. Böj den i form och nu kan den föras in i vaginan utan problem. Utrustat med räfflor eller inbyggt vibroägg är den minst lika bra som en vibrator.

Hitta din perfekta blygdläppssärare – skillnader mellan modellerna

Blygdläppssärare finns i många olika former – det är inte alla former som passar varje kvinna. Detta beror på de individuella önskemålen. Medan många kvinnor föredrar en som sitter särskilt djupt, lägger andra kvinnor fokus på en stor diameter. De allra flesta blygdläppssärare har en struktur. Under samlaget känns blir det mer intensivt av räfflorna. Den som vill använda en blygdläppssärare till onani skaffar sig en modell med vibrationsfunktion. Nyfikna som inte har något emot BDSM kan prova en blygdläppssärare med klämmor.

You2Toys Intimate Spreader, Intimate Spreader Strong med klämmorIntimate Spreader Tight

Denna lilla sexleksak av hudvänligt silikon peppar upp sexlivet. Även om produkten själv kanske inte strålar erotik så rekommenderar vi dig att ge den en chans. Variation och passion är i alla fall garanterat! 🙂


'Blygdläppssärare – små sexleksaker för djupa insyner' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien