Blöjfetischism

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Blöjfetischism är en sexuell böjelse där en persom blir sexuellt upphetsad av att använda en blöja. Detta är alltså en form av anaclitism som är ett samlingsbegrepp för när vuxna blir sexuellt upphetsade av föremål eller aktiviteter som man annars känner till från barndomen – till detta räknas även „modermjölksfetischism“ eller olika sorters uppfostringslekar.

Blöjfetischism

Blöjfetischismen är inte lätt att upptäcka för en utomstående. Detta betyder att en blöjälskare kan leva ut denna fetisch helt obemärkt! Men vad exakt är nu blöjfetischism och vem är det som lever ut det? Tydligen en massa personer och i olika former med de mest olika associationerna…
Människor som utövar denna sexuella fetischism att använda blöjor eller gummibyxor och som inte har någon förkärlek till rollekar eller sadomaso kallas för „diaper lover“ (blöjälskare). Naturligtvis tänker man då automatiskt på urofili eller ageplay. Att föra dem i samband med blöjsex är inte helt orimligt, men visa fetischismer kan man inte leva ut helt oberoende av andra fetischismer.

Blöjfetischmen – olika associationer & aspekter

När det gäller „autonepiofili“ eller „babylek“ så handlar det om en form av „ageplay“ där den sexuella infantilismen utlevs. Här blir partnern (även kallad „adult baby“) den „underkastade“ i sin babyroll. Här är det inte blöjorna som är viktiga, utan det faktum att man som vuxen behandlas som en baby.

Många blöjälskare associerar egenskaper som känslan av att grenen är polstrad. Och här finns det många alternativ. Det finns i fleece, gummi, latex – allt det som blöjälskare behöver.
Fler former av blöjfetisch är t ex: när blöjanvändaren får blöjan bytt, när denne kissar eller bajsar i blöjan och som måste fortsätta ha på sig blöjan under en längre tid.
Blöjan ger även en känsla av trygghet och självständighet. De rena blöjälskarna (diaper lovers) trivs med att använda blöjor och vill använda dem ofta och länge. Denna fetischism är helt och hållet begränsade till blöjor och en orgasm är inte obligatoriskt för en blöjälskare. Blöjans material är mycket viktigt för „adult babies“ och „diaper lovers“. Om man hellre tycker om tygblöjor bör man inte glömma bort att använda ett par gummibyxor eller så använder man engångsblöjor eller inkontinensbyxor. Det är helt upp till en själv. Har man tänkt att använda blöjan under en längre period så bör man kombinera engångsblöjor med en skyddsbyxa.

Blöjor hittar man även i SM-kretsar under rollekar. Här används dock blöjor främst när man ska förödmjuka den som har dem på sig. Blöjan bör man bara använda en gång och av en person… tror man! Men i SM-kretsar har man andra synpunkter angående detta! Eller så får man den stora kicken genom att man har blöjor på sig offentligt.

Faktum är att det finns mycket fler människor än man tror som gärna har på sig blöjor. Och som det ser ut är det fler män än kvinnor… Är det så? Och jag skulle gärna vilja veta vad det var som gjorde att ni ville ha på er blöjor? Skriv gärna en kommentar! 🙂

 


'Blöjfetischism' have 2 comments

 1. 01/08/2017 @ 17:46 Andrea-/s

  Det verkar som om dessa vuxna “babies” inte har haft någon trygg barndom och liksom den oerhört infantile
  Michael Jackson , som hels livet levde kvar i sin Neverland-värld. ( Han hade ju haft en tuff uppväxt!)
  Det verkar vara ett underkastelse-
  fenomen. Vem är egentligen intresserad av blöjor annat än av den praktiska funktionen att fånga upp vätska (kiss,mens) eller annat kroppsavfall? Det finns förvisso s k koprofiler, men dessa perversa är nog i minoritet och har väl inget med infantilism att göra? Är det någon som kan förklara?

 2. 17/11/2017 @ 16:22 ABDL-Göran

  Att ligga i sängen och kissa i blöjan är en stor grej för mig. Att gå omkring i hemmet och bara låta det flöda i blöjan är också något jag uppskattar, jag har inte provat att gå utomhus än, men jag ska inom en snar framtid.


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien