BDSM bling-bling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Bara för att man gillar lite hårdare tag behöver det ju inte betyda att man bara vill ha lack och läder i klassiskt svart och rött. Även om klischen av mörka rum fullt av läder och metall kvarstår i många människors huvuden så kan moderna tortyrkammare vara utrustade i vilken stil som helst. Det viktiga är själva „plågan“.

Vi har accessoirer som förmodligen får många kvinnors hjärtan till att slå högre. Skaparna av labeln Bad Kitty har pyntat 4 slag- och smekredskap med strass så att man kan låta det glittra riktigt ordentligt. En trevlig bieffekt: Låt handtaget med de många glitterstenarna lånsamt glida över den uppvärmda huden, vilken känsla! Proffs bör även kunna ordna sexiga skrapsår.

Strasskollektionen består av fyra delar: Ett 44 cm och ett 65 cm långt spö med dubbel ögla vid spetsen och en minipiska med smala remmar – för det lite hårdare taget. Och en fjäderstav att skämma bort med. Passande till BDSM bling bling så finns det även glittrande kroppssmycken från Bad Kitty. De svarta bröstvårtsklämmorna med justerbar tryckintensitet jagar en skön smärta genom kroppen och vid varje rörelse glittrar de slipade berlockerna som pyntar klämmorna. Man kan välja mellan eleganta droppar eller en snygg fjärilsform – dessa smycken är otroligt läckra på hårda bröstvårtor.


Den som vill peppa upp kärlekslivet med glitter och bling-bling hittar ännu mer strass-produkter här – allt från underkläder till stickers och sexleksaker.


'BDSM bling-bling' have 1 comment

  1. 07/02/2019 @ 14:14 Hans L.

    Jag gillar hårda tag smisk på penisen och när någon biter på den och gillar även struptag men skulle gjärna få lära mig mer mvh Hans puss och kram


Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien